Özdilek Eskişehir AVM açık otopark alanında düzenlenen etkinlikte vatandaşlar konser alanını hınca hınç doldururken, Rafet El Roman şarkıları ile müzikseverlere Cumhuriyet coşkusunu yaşattı. 'Yalancı Şahidim', 'Senden Sonra', 'Seni Sevmiyorum' gibi sevilen şarkılarını söyleyen Rafet El Roman'a, konser alanını dolduran Eskişehirliler de hep bir ağızdan eşlik etti.
SAHİP ÇIKACAĞIZ
Rafer El Roman'ın İzmir Marşı'nı da büyük bir coşku ile seslendirdiği konser sırasında 'En büyük başkan bizim başkan' tezahüratları eşliğinde sahneye çıkan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da tüm Eskişehir halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Başkan Ataç, 'En büyük sizlersiniz. Bizler, sizlerin hizmetkarlarıyız. Bu güzel konseri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenledik. 31 Mart seçimlerinde Eskişehir'in dağlarında da çiçekler açtı ve Eskişehirliler, 'Eskişehir, Cumhuriyet kentidir' dedi. Mustafa Kemal Atatürk, sağlığında 22 kez Eskişehir'i ziyaret etti. Eskişehir'i gerçekten çok seviyordu. Bugün sağ olsaydı, 'Eskişehir, benim hedefimdeki şehirdir' diyecekti. Cumhuriyet'e ve kuruluş felsefesine sahip çıkacağız. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Atatürk ilkeleri, yaşasın Atatürk devrimleri. Ne mutlu Türküm diyene' ifadelerini kullandı.
YAŞASIN CUMHURİYET
Özdilek Eskişehir AVM Müdürü Alim Durmaz ise 'Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi saygı ve minnet ile anıyorum. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti' diye konuştu. Başkan Ataç ve Durmaz, Rafet El Roman'a çiçek ve Eskişehirspor forması takdim ederken muhteşem konser, havai fişek gösterisi ile son buldu. HM
Editör: TE Bilisim