Vali hem bayram kutladı hem uyardı

Vali Azmi Çelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Çelik yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 'Bütün bereketiyle gönülleri kuşatan Ramazan ayını geride bırakırken hep birlikte bayram sevinci yaşamanın bahtiyarlığı içindeyiz. Birliğimizin, dirliğimizin, kardeşliğimizin en anlamlı göstergesi olan bayramlar; dostluğun, barış içinde bir arada yaşama arzusunun da en güzel ifadesidir. Ayrıca bayramlar; küskünlerin barışması, dargınlıkların bitmesi için en güzel fırsatları sunar. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde Ramazan Bayramı'nı geçirmeleri için ilimizde bütün tedbirler alınmıştır. Bayram süresince görev yapacak tüm güvenlik görevlilerine; zabıta, itfaiye ve sağlık personeli ile tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyor; bayramlarını kutluyorum. Bayram ziyareti nedeniyle yola çıkacak vatandaşlarımızın 'emniyet kemeri hayata bağlar' bilinciyle trafik kurallarına uymalarını bekliyorum.' (HM)

'Her gününüz bayram gibi olsun'

AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Günay, mesajında şu ifadelere yer verdi: 'Yokluğa sabretmenin, nimete şükretmenin hikmetini anlamaya çalıştığımız mübarek Ramazan ayının ardından gelen Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarken, sevgi, paylaşma, dayanışma duygularının artarak çoğalmasını, dargınlıkların aradan kalkmasını, duygu birliğinin en üst noktaya çıkmasını ve her günün bayram gibi yaşanmasını temenni ederek sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim.' (HM)

'Bayramınızı yürekten kutluyorum'

Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı mesaj yayınlayan CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, hemşerilerinin bayramını kutladı.

Yüksel yayınladığı mesajında, 'Yüreklerimizi sevgi, saygı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış hisleriyle dolduran mübarek Ramazan ayının mutluluğunu maalesef yine yaşayamadık. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün silah arkadaşlarına ve şehitlerimize rahmet diliyorum. Tüm halkımızın Ramazan Bayramını yürekten kutluyorum' ifadelerine yer verdi. (HM)

'Nice bayramlar görelim'

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Büyükerşen mesajında şu ifadelere yer verdi: 'Bayramlar vardı ülkemde, sevincin, mutluluğun paylaşmanın ve hatırlamanın doruğa çıktığı günlerdi… Dilerim ulusumuz tekrar bu güzel günlere kavuşsun ve ülkemizin yüreğindeki yangın sonsuza dek sönsün; birlik, beraberlik ve güven içinde nice bayramlar görelim.'

--------------------------------------------------------------------------------------------

'Bayramlar barış ve kardeşliktir'

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Ataç mesajında şu ifadelere yer verdi: 'Eskişehirli hemşerilerimizle güzel bir Ramazan geçirmenin mutluluğu içindeyiz. Bayramlar, toplumsal birlikteliğin sağlandığı, değerlerin anımsandığı, mutluluk, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, karşılıklı saygı ve sevginin esirgenmediği, barış ve kardeşliğin yaşandığı günlerdir. Yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm vatandaşlarımızın ve ulusumuzun Ramazan Bayramı'nı kutluyor, Bayram'ın tüm insanlığa; mutluluk, huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini diliyorum.' (HM)

Kurt'tan barış vurgusu

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında barış ve kardeşlik vurgusu yapan Başkan Kurt, bayramların insanlar arasındaki sevgi ve dostluğun güçlenmesini sağladığını belirtti. Başkan Kurt mesajına şöyle devam etti: 'Sevginin, saygının, kardeşliğin ve barışın simgesi olan bayramlar, insanları birbirine daha çok yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygular etrafında birleştiren, aile ve dostluk bağlarını güçlendiren en özel günlerdendir. Ülke olarak, geçirdiğimiz bu zor günlerde, bir arada durmak zorundayız. Birlik ve beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha mutlu ve coşkulu; bayram günlerinin sevinç ve coşkusunu her an yüreğinizde hissetmeniz dileğiyle; Ramazan Bayramımızı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.' (HM)

'Bayram huzur getirsin'

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özaydemir yayımladığı mesajında, 'Yardımlaşma ve dayanışmanın artmasını, hoşgörü ortamının çoğalmasını temenni ettiğimiz bir Ramazan Bayramına daha hep birlikte ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Sevgiye, kardeşliğe, insani ve vicdani değerlere daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda Ramazan Bayramının huzur getirmesini en büyük beklentimizdir. Milletimizin, Eskişehirli hemşerilerimizin ve her türlü zorlu koşullara rağmen üreterek ülkemize değer ve zenginlik kazandıran sanayicilerimizin Ramazan Bayramını kutlarız' dedi. (HM)

Editör: TE Bilisim