Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın, çok sayıda kadın ile buluştuğu toplantının adresi bu kez Mustafa Kemal Paşa Belde Evi oldu. Çevre mahallelerin muhtarları ile Tepebaşı Belediyesi Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda kursiyer kadınlar ile tek tek selamlaşan Başkan Ataç daha sonra kadınlar ile sohbet etti.

TERAPİ MERKEZİ OLDU
Bu sırada söz alarak bir konuşma yapan 76 yaşındaki kursiyer Nazire Canyurt isimli kursiyer, 'Ben 76 yaşımdayım, bana geçen yıl Parkinson teşhisi konuldu. Geçtiğimiz günlerde televizyonda izledim, Avrupa'da Parkinson hastalarını el becerilerini geliştirerek tedavi ediyorlar. Ben kendimi bu konuda da çok şanslı saydım. Burası benim için bir tıp ya da terapi merkezi olmuş durumda. Bize bu güzel fırsatları, destekleri sunan Ahmet Ataç'a, güler yüzü için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz kadınlara bu kadar değer verdiği ve onurlandırdığı için çok teşekkürler. Kendisini her zaman destekleyeceğiz' ifadelerini kullandı.

İŞİMİZ HİZMET
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise konuşmasında, 'Bana yaptığım işlerin reklamını yapmadığımı söylerler. Ben reklam yapmam, proje yaparım. İyi bir proje yaparım, halkımız ondan yararlanır. İnsanlarımıza faydalı olacak bir proje her türlü reklamdan daha etkilidir. Hep söylüyorum, ben bu işleri de oy için falan yapmıyorum. Benim işim hizmet, ben hizmeti iyi yaparsam bundan yararlanan insanlarımız zaten desteğini esirgemezler, herkese de anlatırlar. Belediye başkanları genelde 'halka dokunmak' tabirini çok sever. Ancak yaptığınız projeler halka dokunur ise çok daha büyük bir anlam taşır' diye konuştu. Başkan Ataç katılımcı kadınlardan yoğun alkış alan konuşmasında Tepebaşı Belediyesi'nin hayata geçirdiği çalışma ve projeleri hakkında da detaylı bilgiler verdi. HM
Editör: TE Bilisim