Yemek programına Başkan Ataç'ın yanı sıra Tepebaşı Belediyesi'nin kardeş şehri Almanya'nın Treptow-Köpenick kentinden Gudrun Kühne, Polonya'dan Janina Myranova, İspanya'dan Miguel Angel Gil Andaluz, Güney Kore'den Mun Kyung Kim, Çin'den Zhang Jingjing ve Türkiye'den ise Ece Kanışkan, Ergün Arda, Yasemin Yarol, İsmail Yardımcı ve Tarık Kartal ile sempozyum yürütme kurulu üyeleri de katıldı.
ESERLER BİZE EMANET
Burada sanatçılara hitap eden Başkan Ataç, 'Ülkelerinizden ve şehirlerinizden, sanatınızı icra etmek üzere kentimize gelmiş olduğunuz için çok mutluyum. Burada hep birlikte keyifli ve sanat dolu günler geçireceğiz. Sizlerin ellerinizden çıkacak olan eserler de bize emanet olacak ve kentimizi süsleyecek. Eserleriniz, kentimizin sanat kimliğine eser katacak' şeklinde konuştu.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Konuk sanatçılar da 13. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu'na katılıyor olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, Başkan Ataç'a teşekkürlerini iletti. Buluşma, Başkan Ataç'ın sanatçılara sempozyum sırasında yapacakları çalışmalarda kullanacakları seramik modelaj seti hediye etmesiyle son buldu. HM
Editör: TE Bilisim