Eskişehir Sanayi Odası Başkan Adayı Celalettin Kesikbaş Anemon Otel'de düzenlediği toplantıda projelerini anlattı ve ekip arkadaşlarını tanıttı. Cemalettin Sarar'ın de desteklediği Kesikbaş, 'Şimdi beraber olmak zamanı, ekip ruhu zamanı. Bizim için bugün Eylül 15 seçimin başlangıcı. Bugün olarak başlangıç aldık. Önümüzde 45 gün var. Ekip hayatımızın bir parçası insan kaynakları olmadan entelektüel sermaye olmadan hiç bir şey yapamayız. Çok güzel projeler hazırladık 3 ay boyunca. Ve insanların projelere bakışı da bizi mutlu etti' diye konuştu.
BİR OLACAĞIZ, BİRLİK OLACAĞIZ
Eskişehir'i hak ettiği yere ekibiyle birlikte getireceğine dikkat çeken Kesikbaş, 'Projeleri kimlerle yapacağımız çok önemli. Hep diyoruz bir olacağız birlik olacağız. Ve Eskişehir'i kazandıracağız. En önemli problemlerimizden birkaç tanesini söyleyeyim. Bu kent biz küçükken ekonomik büyüklükte 6. sıradaydı. Şuan maalesef 26. Sırada. İhracatta 20. sıradayız. Bunlar Eskişehir'e hiç yakışmayan şeyler. Emin olun bunlarla ilgili tüm projeleri hazırladık. Şimdi tüm ekip arkadaşlarımla birlikte Şehrimiz için, sanayimiz için el ele verip çalışma, projeleri gerçekleştirme zamanı' şeklinde konuştu.
SARAR'DAN DESTEK AÇIKLAMASI
Celalettin Kesikbaş'ın destekçilerinden SARAR giyimin sahibi Cemalettin Sarar'ın da konuştuğu toplantıda, iş adamları tek tek sahneye çıkarak konukları selamladı. Burada konuşan Cemalettin Sarar, Celalettin Kesikbaş'ın kazanacağına inandığını söyleyerek, 'Arkadaşımız gönüllü. Biz ona inanıyoruz. Kazanırsa, kazanacak da inşallah. Hep beraber destekliyor olacağız. Ben şunu söylüyorum bir dünya markası yaratalım Eskişehir'de. Sanayi bölgemizi bir dünya markası yapalım. Maalesef 30 yıldan beri bir başkanla çalışıyoruz. Ama başkanımız işi bıraktı, kaçtı. Aday olmadı. Böyle bir şey olamaz. Ben bir dönem Sanayi Odası başkanlığı yaptım. Ve gençlere teslim edeceğim dedim. Ettim de. Celalettin kardeşimiz güvenelim. İnşallah hep birlikte Eskişehir sanayi bölgesini Türkiye'de bir numrta yapalım iki numara yapalım' dedi.
ALTI FABRİKAYI YABANCILAR ALDI
Eskişehir'de beş – altı tane fabrikanın satıldığını ve bunları hep yabancıların aldığına dikkat çeken Sarar, 'Yollarımızı yapalım. İhtiyaçlarımızı yapmamız lazım. Fabrikalar kurulsun, bacalar tütsün. Benim yaşım 74. Ben bundan sonra başkan maşkan olmam. Gençleri alalım, birleşelim, iyi şeyler yapalım Eskişehir'de. Eskişehir'de SARAR giyim olarak güzel şeyler yapıyoruz. Organizede ihracat yapalım, insan çalıştıralım. Kazanalım, Eskişehir kazansın. Celalettin'e başarılar diyorum. Bakın kaç tane fabrika satıldı Eskişehir'de. Beş - altı tane satıldı. Eskişehir'den yabancılar geldiler beş - altı tane fabrika aldılar' ifadelerini kullandı.
MUHTEŞEM KONSER
Yapılan tanıtımın ve konuşmaların ardından ünlü şarkıcı Ziynet Sali sahneye çıkarak muhteşem bir konser verdi. Toplantıya katılan davetliler Sali'nin seslendirdiği şarkılar ile eğlenceli bir gece yaşadı.
MELTEM KARAKAŞ
Editör: TE Bilisim