Açılışa Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Renault-MAİS A.Ş Genel Müdürü ve CEO'su Dr. Berk Çağdaş, Sarar Giyim San. ve Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar'ın yanı sıra şehir içi ve şehir dışından birçok seçkin davetli katıldı.
Açılış konuşmasında, Eskişehir ilinde Renault ve Dacia marka binek otomobil, hafif ticari araç ve yedek parça satışı ile satış sonrası hizmetlerinin başlamış olduğunu söyleyen Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ayrıca Cumhuriyet'in 94'üncü yılının kutlandığı anlamlı günde bu tesisi açmaktan dolayı gurur duyduğunu dile getirdi. 1944 yılında 12 metrekare dükkanla ticarete başladığını belirterek, 'Rahmetli Hacı Abdulrahman Sarar öncülüğünde başlayan yatırımımız şu anda 5 bin civarında çalışanıyla, 5 kıta ve 55 ülkede markalaşarak daima ileriyi görerek yatırımlara devam ediyoruz' dedi. Sarar'ın ardından konuşma yapan Renault-Mais A.Ş Genel Müdürü ve CEO'su Dr. Berk Çağdaş ise günün önemini vurgulayarak 'Cumhuriyet'in 94'üncü ylının kutlandığı bu günde Renault MAİS olarak, bayi grubumuzun çok önemli halkalarından birisini açtığımız için çok mutluyum' dedi.
Açılışta ayrıca Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da birer konuşma yaparak açılış kurdelesini birlikte kesti. Açılışa katılan davetliler tesisi gezerek Sarar ailesini tebrik etti.
Editör: TE Bilisim