PROJELERİMİZLE
İMZA ATACAĞIZ

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı AK Partili Volkan Doğan, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında Odunpazarlı vatandaşların görüşlerini alan Doğan, Eskişehir için gece gündüz çalışacağı sözünü veriyor. Her platformda projelerini anlatan ve talepleri dinleyen Doğan en son Kurtuluş Mahallesine ve Yunus Emre Halk Çarşısına gitti. Sosyal medya hesaplarında fotoğraflar paylaşan Doğan, 'Yunus Emre Halk Çarşısı esnafımızla bir araya gelip beraber yemeklerimizi yerken beklentilerini dinledik. Esnaflarımızın görüş ve talepleri bizler için çok önemli. Esnaflarımızın her zaman yanında olacak projelere imza atacağız' ifadelerini kullandı. 'Kurtuluş Mahallemizdeki Emirdağ Kıraathanesi'nde dostlarla buluştuk' diyen Doğan, 'Kıraathanede vakit geçiren kıymetli Emirdağlı hemşehrilerimle sohbet edip dertleştik' notunu düştü.
***
REFORM ŞART

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Karabacak, Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ve İl Başkanı Ramis Tunca ile birlikte Türk Metal Sendikası Şubesi üyeleriyle bir araya geldi. Karabacak, işçisiyle, işsiziyle, memuru ve çiftçisiyle Türk halkının bugün derin bir ekonomik krizle mücadele ettiğini vurguladı. Bu kaostan çıkışın öncelikle her alanda yapısal reform yapmaktan geçtiğini kaydeden Karabacak, 'Ekonomide, yargıda, eğitimde reform şart. Çıkış hem reformda, hem de üretimde, yenilikçi ürün ve teknoloji geliştirerek rekabetçi pazarda yer almakta' diye konuştu. Toplantıda metal işçisinin sorularını yanıtlayan Karabacak, 'Söz veriyoruz; emekçiden ve halktan yana belediyecilik yapacağız. Şeffaf, ulaşılabilir, sorunun değil çözümün parçası olacağız' diye konuştu.
***
KIRKA'DA AÇILIŞ

Kırka'da Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi ve Kapalı Pazar Yeri açılışı ile Eti Maden Anadolu Meslek Lisesi ve Kampüsü; 100 Kişilik Öğrenci Yurdu, Çok Amaçlı Atölye Binası, Kapalı Spor Salonu temel atma töreni bugün saat 11.00'de başlayacak. Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, bütün hemşehrilerini programa davet ederek 'Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcımız Mithat Cansız, milletvekillerimiz ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı'nın katılımları ile Kırka'da açılış ve temel atma törenlerini gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı açılış ve temel atma törenimize bekliyoruz' dedi.
***
SAKARI DOMATESİ
MARKA OLACAK

CHP Sarıcakaya Belediye Başkan Adayı Şafak Atay, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Atay, son olarak Düzköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Atay, özellikle süt üretimine yönelik Kooperatifçiliği desteleyecek ve iflas durumunda olan Düzköy Süt Kooperatifini tekrar canlandıracak projeler hazırladıklarını ifade etti. Atay, ayrıca kadınlarla da bir araya gelerek projelerini anlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in kırsal ve tarımsal desteklerine de değinen Atay, 'Çiftçi Destek Merkezi kurulacak. Bu merkez çiftçilerimize ücretsiz hizmet verecek. Merkez tarafından üretilen tohumlar çiftçilerimize ücretsiz dağıtılacak. Sakarı Domatesi yeniden aranan marka ürün haline gelecek. Domates Festivali gibi etkinliklerle tanıtılacak. Yaş meyve ve sebze kurutma tesisi kurulacak. Yağlık ve sofralık zeytin fidanı çiftçiye ücretsiz dağıtılacak' dedi.
***
ESNAFLA SOHBET ETTİ

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Otogar Taksi esnafını ziyaret etti. CHP Milletvekili Jale Nur Süllü ile birlikte esnaf ziyaretleri kapsamında otogarda hizmet veren seyahat firmalarının çalışanları ile selamlaşan Başkan Ataç bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Ataç, uzun yol şoförlerine ve yolculara ise iyi yolculuklar temennisinde bulundu. Başkan Ataç ayrıca Otogar Taksi esnafını da ziyaret ederek taksici esnafı ile sohbet etti.
PROJELERİNİ TANITACAK
Başkan Ataç bugün projelerini tanıtacak. Başkan Ataç'ın projelerini tanıtacağı toplantı bugün saat 14.00'te Yunus Emre Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.
***
ŞİKAYET AYNI

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kırmızıtoprak Pazar Yerini ziyaret ederek pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar ve pazar esnafı Başkan Kurt'a yoğun ilgi gösterdi. Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, fiyatları da kontrol etti. Başkan Kırmızıtoprak Mahallesi Pazarından kiminle konuşsa, pahalılıktan yakındı. Başkan Kurt, 'Kiminle görüşsem, kime dokunsam ekonomik krizden şikayetçi oldu. Aldıkları maaşlar ile ay sonunu getiremediğini söylüyor. Yaşanan bu krizin faturası vatandaşlara ödettiriliyor. Ancak ekonomik krizin sorumlusu 17 yıldır Türkiye'yi yöneten AKP Hükümetidir, onların yanlış ekonomi politikalarıdır' dedi.
***
KURTULMUŞ GELİYOR

İnönü Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Belediye Hizmet Çarşısı'nın açılış töreni AK Parti Genel Balkan Vekili Numan Kurtulmuş'un katılımları ile yarın Saat 16.00'da gerçekleşecek. İnönü İlçesi Çarşı Mahallesi Kapalı Pazar Yeri yanında yapılacak törene tüm Eskişehirliler davet edildi.
***
BİR VAAT!

AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BURHAN SAKALLI:
Muttalıp'ta, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon elden geçecek. Caddeler, sokaklar, asfaltlar, kilitli taşlar, tretuvarlar, kaldırımlar yeniden yapılacak. Muttalıp'a 2020 yılında kapalı pazar yeri yapacağız. Muttalıp'a düğün salonu bulunan sosyal tesis yapacağız. Düne kadar belde belediyesi vardı, şimdi sahipsiz kaldı diye, Muttalıp'a bakmayacak mıyız? Bırakın dönüp bakmamayı, hiç içinden çıkmayacağız.
***
BİR TWEET!

Ben de epeydir küsüm CHP ye ama mecbur gidiyoruz işte her seferinde :/ Yılmaz Büyükerşen geçsin partinin başına barışırım belki.
(ÇİĞDEM BAŞARAN)
***
BİR ADAY!

UĞUR TEPE
CHP SEYİTGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
MEMLEKET: KIRKSA
MESLEK: BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ
YAŞ: 43

Editör: TE Bilisim