YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Beylikova Belediye Başkan Adayı Tolga Savaş'ın ilçe merkezindeki Seçim İletişim Merkezi açılışına katıldı. Açılışta konuşan Büyükerşen, 'Beylikova, geniş ve verimli topraklarıyla şehrimizin en gözde ilçelerinden birisidir. Tarımda olduğu gibi hayvancılıkta da ayrı bir öneme sahip olan Beylikova için önümüzdeki dönemde çok daha iyi işleri Belediye Başkan Adayımız Tolga Savaş ile birlikte yapacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Beylikova'da yaklaşık 22 milyon TL tutarında çalışmalar gerçekleştirdik' dedi. Tolga Savaş ise 'Beylikova'nın sorunlarını biliyoruz. Çok güzel projeler hazırladık. İlçemizde omuz omuza çalışarak daha yaşanılabilir bir Beylikova'yı inşa edeceğiz. 1 Nisan sabahı itibariyle Beylikova'da çocuklar, kadınlar, gençler, çiftçiler ve üreticilerimiz kazanacak' dedi.


Büyükerşen, Halilbağı, Yeniyurt, Okçu ve Emircik Mahallerinde gün boyu ziyaretlerine devam etti.
***
ESNAFI DİNLEDİ

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız verdi. Sokak sokak Eskişehir'i gezen Sakallı, vatandaşlara projelerini anlatıp, görüşlerini alıyor. Her kesimden vatandaşla bir araya gelen Sakallı, son olarak Muttalıp Caddesini gezdi. Eskişehir için gece gündüz demeden çalışacaklarını anlatan Sakallı, sosyal medya hesabında gerçekleştirdiği ziyaretlerden kareleri paylaştı. Sakallı, 'Muttalıp Caddesi esnaflarımızı ziyaret ettik. Hoş sohbetleri ve samimiyetleri için esnaf kardeşlerime teşekkür ederim...' notunu düştü.
***
İTTİFAK KAZANACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Bahadır Alperen Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık'ın seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Kadir Bıyık'a başarılar dileyen MYK Üyesi Bahadır Alperen, '31 Mart gecesi Allah'ın izniyle Burhan Sakallı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Kadir Bıyık'ın Çifteler Belediye Başkanı olacağına inancım tamdır' dedi. Kadir Bıyık'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Alperen, projeleriyle, bilgi ve çalışma azmi sayesinde Çifteler'in tarım, hayvancılık ve turizm alanlarından en iyi yerlere geleceğini, Çifteler'de Cumhur İttifakı kazanacak dedi.
***
ESNAF İSYANDA

Demokrat Parti (DP) Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Serdar Demirhan, Esnaf Sarayı Yönetimini ve çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafı tek tek ziyaret ederek görüşlerini alan Demirhan, 'Ne milletin halini soran var, ne de derdinden anlayan… Esnaf cayır cayır yanıyor. Piyasalar perişan. Enflasyonun tavan yaptığı, maliyetlerin el yaktığı bir dönemde günü kurtarmak adına neredeyse zararına satış yapan esnaf isyanlarda.. Bu yangın sadece esnafı değil, herkesi yakar' yorumunda bulundu.
***
YÜZLER GÜLECEK

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, pazarcı esnafını gezerek projelerini anlattı. Karabacak, 'Göreve geldiğimizde tarım ve hayvancılığı geliştirmeyi hedefleyen Tokköy Projemiz ile kapalı pazar yerlerini Avrupa standartlarına taşıyacak PazarPark Projemiz önceliklerimiz arasında yer alacak. Tokköy Projesi ile herkes kazanacak. Mesela çok domates yetiştirmek önemli ama o domatesten salça ve turşu yapabilmek, kuru domates ve kuru biberi satarak bir katma değer yaratabilmek gerekiyor. Çünkü domatesten 50 kuruş kazanıyorsanız, kuru domatesten 2 lira kazanabilirsiniz. Bunu yaptığınızda kalkınmayı sağlarsınız. Çifteler'de, Seyitgazi'de, Sakarı Vadisi'nde 50-100 kişilik tesisler kurarsınız, vatandaşın karnı doyar ve çocuğunun yüzü güler' dedi.
***
MAAŞLAR ERİYOR

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Organize Sanayi Bölgesi'nde 17. Cadde üzerinde bulunan MEÇ Plastik Farikasını ziyaret etti. Yaşanan ekonomik krize de değinen Başkan Kurt, ekonomik krizden en çok işçi ve emekçilerin etkilendiğini söyledi. Başkan Kazım Kurt, 'Aldıkları maaşlarla kıt kanaat geçinen işçi ve emekçilerin maaşlarının her geçen gün eriyor. Bugün Türkiye'de çekmiş olduğumuz sıkıntıların tamamının sorumlusu Türkiye'yi yöneten partidir. 17 yıldır ezici bir çoğunlukla iktidar olanlar, eğer hala sorunları çözemediyse ve bundan sonra çözeceğim diyorsa, inandırıcı olmaz. Bugün yaşadığımız ekonomik sıkıntıların tek nedeni de iktidarın yanlış ekonomi politikası. Bir an önce bu yanlıştan vazgeçilmeli' dedi.
***
BİR VAAT!

AK PARTİ TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN TUÇ:
Tematik Park ile ülkemizin en büyük çocuk eğlence merkezini kuruyoruz. 500 dönüm arazi üzerine kuracağımız Tematik Park; dev oyun parkları, tabiat merkezi, çocuk sineması, oyuncak müzesi, amfi tiyatro, masal kahramanları, çeşitli eğitim alanları ve anne babalara yönelik hoş vakit geçirecekleri sosyal alanlardan oluşuyor. Ve ilçemizde bulunan 110 bin hane için aylık 30 saat ücretsiz kullanım kartını da hemşerilerimize hediye ediyoruz.
***
BİR TWEET!

Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in Eskişehir'e hediye ettiği ATATÜRK heykeli... Teşekkürler.. Büyükerşen..
(CAFER ENGİN)
***
BİR ADAY!

ALİ YÖRÜK
MHP (CUMHUR İTTİFAKI) MİHALIÇÇIK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
MEMLEKET: Mihalıççık
MESLEK: İMAM
YAŞ: 49

Editör: TE Bilisim