BAŞKANLAR
ÇARŞIDA

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini gerçekleştiren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Taşbaşı Çarşı esnafını Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile beraber gezdi. Ziyaret sırasında Pazar Günü yapılacak olan yerel seçimlerden ekonomik krize birçok konuda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, vatandaşların en çok ekonomik krizden şikayetçi olduğunu belirtti. Tekel, SEKA, Paşabahçe ve Şeker Fabrikalarının bu fabrika ve işletmelerinden sadece birkaçı olduğunu dile getiren Başkan Kurt, Türkiye'nin şimdi o fabrikalarda üretilenler ürünleri ithal ettiğinin altını çizdi. İşsizlik oranının her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Kazım Kurt, uzmanların 2019'da işsizliğin bir afet gibi toplumu olumsuz etkileyeceği konusundaki uyarılarını aktardı. Başkan Kurt, yerel seçimlerden sonra Türkiye'yi ekonomik olarak daha zor bir dönemin beklediğini söyledi.
***
BU BİRLİKTELİK
DEVAM EDECEK

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda Eskişehir'deki güven ve huzur ortamının süreceğini kaydetti. CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü'nün de katıldığı etkinlikte Başkan Ataç, AKUT Arama Kurtarma Derneği, Dorlion Arama Kurtarma Derneği, Vos26 Yardım Gönüllüleri Hobi Kültür ve Dayanışma Derneği, otomobil, bisiklet ve motosiklet dernek ve gruplarının üyeleri ile buluştu. Etkinlikte dernek ve grupların üyeleri ile sohbet eden Başkan Ataç, Tepebaşı'nın huzur ve güven ortamı ile birlikte Eskişehirlilerin sosyal hayatta özgürce yaşamlarını sürdürdüğü bir kent olmaya devam edeceğini ifade etti.
***
PARMAKLA
GÖSTERİLECEĞİZ

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak; Atatürk Caddesi Köprüsü ile Köprübaşı Köprüsü civarında bir kez daha esnafı ziyaret etti. Karabacak, Odunpazarı'nda değişime sayılı günler kaldığını, 1 Nisan'dan itibaren iyi belediyecilik örneğini yaşatacaklarını vurguladı. Göreve geldiklerinde Odunpazarı'na da verimliliğin geleceğini bildiren Salih Karabacak, 'İlk işimiz belediyenin gelirini ve giderini masaya yatırmak olacak. Her alanda verimlilik, her alanda tasarruf olacak. Sıra dışı belediyecilik anlayışımız parmakla gösterilecek' dedi. Karabacak, şöyle devam etti: '100 günlük eylem planımız hazır. Halkımız görev ve yetki verdikten sonra 15 Nisan itibariyle biz nerede ne yapacağımıza karar vermiş, harekete geçmiş olacağız. Hizmetlerimizi belli bir kesime değil genele yayacağız. Liyakat esasına göre çalışacak, vakti geldiğinde de koltuğu bırakacağız.'
***
PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık Adalar Mahallesinde düzenlediği mitingde hemşehrileriyle buluştu. Konvoylarla miting alanına gelen Kadir Bıyık, Adalar Mahallesi ve Çifteler için projelerinden bahsetti. Kadir Bıyık'ın konuşması sık sık sloganlarla kesildi. Kadir Bıyık; Çifteler'de İlçe stadının mevcut şartlarının iyileştirileceğini, ihtiyaç market yardımlaşma birimi sayesinde İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz yararlanabileceği ihtiyaçları olan ekmek, meyve, sebze vb. ana besin maddelerini ücretsiz temin edebileceklerini söyledi.

Miting sonrası yürüyüş ve sloganlarla seçim bürosuna gelen vatandaşlar şarkılar ve oyun havaları eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.
***
ARTIK CHP'DE

Mihalgazi MHP İlçe Başkanı Hüseyin Cam partisinden istifa ederek CHP'ye geçti. CHP Mihalgazi ilçe başkanlığında düzenlenen törende Cam'a parti rozetini CHP İlçe Başkanı Hasan Ünal taktı. CHP Mihalgazi Belediye Başkan Adayı Bülent Durna ve parti üyelerinin de katıldığı törende konuşan Ünal 'Sayın Cam, aramıza katıldı. Kendisine hoş geldin diyorum' dedi.
***
BİR TWEET!

Sayın Ahmet Ataç Bey'e ömründe deniz görmemiş, yılda-akraba ziyaretleri haricinde- iki üç kez dahi olsa şehre inmeyen büyüklerimize, milli değerlerimizle dolu kentlerimize gezi düzenleyerek, onlara sağladığı bu etkinliklerden dolayı teşekkür ederim.
(BURAK)
***
BİR VAAT!

AK PARTİ TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN TUÇ:
Baksan Sanayi Sitesindeyim. Yeni dönemde burada faal olan tüm esnaf ve mülk sahiplerinin yüzünü güldürecek, Tepebaşı'mızın yeni cazibe merkezi olacak bir proje ile geliyoruz.
***
BİR ADAY!

DEMOKRAT PARTİ İNÖNÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN HÜSEYİN KAYA
MEMLEKET: İNÖNÜ
MESLEK: EMEKLİ MEMUR
YAŞ: 52

Editör: TE Bilisim