UMUTSUNUZ

CHP İnönü Belediye Başkan Adayı İsmail Karaköse'nin Seçim İletişim Merkezi yoğun katılımla açıldı. Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve çok sayıda İnönülü vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Başkan Büyükerşen, İnönü'de yaklaşık 20 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, 'Coşkunuz ve desteğiniz bizlere umut oluyor. Bildiğiniz gibi İnönü'de alt yapı ve üst yapı anlamında büyük yatırımlar gerçekleştirdik. Yaklaşık 45 kilometrelik içme suyu hattınızı yenileyerek, ilçe merkezinin büyük bölümünü asfalta kavuşturduk. Önümüzdeki dönemde de Sayın Karaköse ile uyum içinde çalışarak daha fazlasını İnönü'ye kazandıracağız. 1 Nisan sabahıyla birlikte İnönü'ye bahar gelecek' dedi. İnönü halkına seslenen Karaköse ise 'Hep birlikte gördük ki uzlaşan değil, tersleşen bir zihniyet tarafından bu 5 yılda hiçbir hizmet görmedik. İnanıyorum ki 31 Mart'ta sandığa giderek gerekeni yapacak ve almadığınız hizmetlerin hesabını soracaksınız' dedi.
***
ÇÖZÜMSÜZ DEĞİL

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, Çankaya Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Eskişehir'in hiçbir sorunun çözümsüz olmadığını söyleyen Sakallı, 'Eskişehir'in imar sorunları var ama çözülemez değil, Eskişehir'in alt yapı sorunları var çözülemez değil, Eskişehir'in ulaşım ve trafik sorunu var ama çözülemez değil. Eskişehir'in kültüre, sanata, sanayiye, endüstriye, ekonomiye, ticarete, teknolojiye ilişkin sorunları var ama hiçbiri çözümsüz değil. Yukarıda Cumhurbaşkanlığı ve merkezi hükümet; sonra Büyükşehir Belediyesi, sonra da ilçe belediyeleri ile beraber şehrimizin tüm sorunlarını çözeceğiz' dedi.

Sakallı, ziyaretlerinde AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan eşlik etti.
***
EMEKÇİNİN EMRİNDEYİZ

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Sarar Giyim Tekstil Fabrikası'nı ziyaret etti. Karabacak ve İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ve beraberindekileri Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban karşıladı. Fabrikada üretim alanını gezen, işçilerle sohbet eden Karabacak, 'Emekçinin yanında, emrindeyiz' dedi. Bugün Türkiye'de 4 milyon işsiz olduğunu, bunun yaklaşık 45 bininin Eskişehir'de yaşadığını bildiren Salih Karabacak, şöyle devam etti: 'Göreve geldiğimizde geçmişte edindiğimiz tecrübeler ışığında işsizliğin azaltılması noktasında çok önemli yatırımlara yönelecek, yeni istihdam alanları oluşturacağız.'
PROJELERİNİ TANITACAK
İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, bugün saat 12.00'de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek toplantıyla projelerini tanıtacak.
***
KADINLAR İLK SIRADA

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı MHP'li Kadir Bıyık, eşiyle birlikte pazarda kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayıp çiçek dağıttı. 'Kadınlar bizim en değerli varlığımız' diyen Bıyık, 'Bu sebeple ilçemizde kadınlarımıza yönelik birçok sosyal, kültürel ve ekonomik projeler hazırladık. Kadınlarımızın ilçemizde üretime katkılarını daha çok artırmayı, iş ve çalışma alanlarını genişletmeyi aynı zamanda kendilerine sosyal ve kültürel anlamda daha yaşanılabilir bir Çifteler oluşturmayı hedefliyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda kadınlarımıza ve çocuklarımıza hizmet etmek önceliğimiz olarak ilk sıradadır' dedi.
***
EMEK'E HİZMET GÖTÜRECEĞİZ

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Emek Mahallesinde incelemelerde bulunan Doğan, vatandaşlara projelerini de anlatmayı ihmal etmiyor. Sosyal medya hesabında ziyaretlerden fotoğraflar paylaşan Doğan, şu notu düştü: 'Emek Mahallemizde, Ağrılı hemşehrilerimizle buluştuk. Daha sonrasında Emek Mahallemiz ve bölgesinde incelemelerde bulunduk. Odunpazarı'mızın en büyük mahallesine daha fazla hizmet götüreceğiz.'
***
PAZAR TURU

MHP Mihalıççık Belediye Başkan Adayı Ali Yörük, mahalle pazarında vatandaşlarla sohbet etti. Yunusemre Mahallesinde kurulan pazarda esnafı ziyaret eden MHP'li Yörük, vatandaşların sorunlarını dinleyip, projelerini anlattı. Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Yörük, şu ifadeleri kullandı: 'Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakan dolayı tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.'
***
BİR TWEET!

Daha yaşanabilir bir Odunpazarı için başkan Volkan Doğan (PINAR KARAÇOR)
***
BİR VAAT!

AK PARTİ TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN TUÇ:
Kadın değerlidir ve değer üretir. Kendi işini kurmak, fikirlerini ve projelerini hayata geçirmek isteyen kadın girişimcilere a'dan z'ye destek sağlayacağımız Kadın İş Geliştirme Merkezi (KİŞGEM) kuruyoruz.
***
BİR ADAY!

AK PARTİ SARICAKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ÇAM
MEMLEKET: MAYISLAR
MESLEK: KAMU YÖNETİCİSİ
YAŞ: 54


Editör: TE Bilisim