BAHARI BİRLİKTE YAŞAYALIM

CHP Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı'nın Seçim İletişim Merkezi açıldı. Açılış için Han'a giden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Han Belediyesi ile uyum içinde çalışarak pek çok hizmet kazandırdıklarını belirten Büyükerşen, Hanlılardan gelen talepler doğrultusunda ilçeye yatırımların artarak devam edeceğini belirtti. Belediye Başkanı Erdal Şanlı'ya her zaman güvendiklerini ve desteklediklerinin altını çizen Büyükerşen 'Bu dönemde de yüreği güzel Han'lı hemşehrilerimden sevgili Erdal'ı desteklemelerini bekliyorum. İnanıyorum ki Han İlçemizde oylarımızı arttıracağız. Hep birlikte Mart'ın sonunda baharı yaşayalım' diye konuştu. Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ise 'Bu dönemde de herkesin Başkanı olmayı sürdüreceğim. 31 Mart'tan sonra Han'a gelir sağlamak amacıyla turizm alanında ve tarımsal alanda çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyesi ile sürdüreceğiz' dedi.


Başkanlar daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek, İYİ Parti, AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.
***
GENÇLERLE BOWLİNG OYNADI

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Toplum her kesimiyle bir araya gelmeye özen gösteren Sakallı, bu kez gençlerle buluştu. Eskişehirli gençlerle birlikte bowling oynayan Sakallı, yerel seçimler hakkında onların görüşlerini almayı da ihmal etmedi. Sosyal medya hesabında buluşmadan kareler paylaşan Sakallı, şu notu düştü: 'Dün gece genç kardeşlerimiz ile bowling oynadık. Bu keyifli anlar için kendilerine teşekkür ederim...'
***
SÖZDE DEĞİL ÖZDE

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Hanımeli Çarşısı'nda kadın seçmenlerle buluştu. Tüm emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Karabacak, 'Genel başkanı kadın olan, Türkiye'nin en genç siyasi oluşumu İYİ Parti'nin bir neferiyim ve bundan gurur duyuyorum. İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olarak şunu söylemek isterim ki; kadın erkek eşitliğini sözde değil özde savunup uyguluyoruz. 31 Mart'taki yerel seçimlerde de kazandığımız bölgelerde kadınlarımıza dönük çalışmalarımızla, onların siyasette ve iş gücünde en güçlü şekilde yer almaları noktasında göstereceğimiz çabayla örnek olacağız.'
***
SORUNLAR YUMAĞI

Demokrat Parti (DP) Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Serdar Demirhan, Taşbaşı Çarşısı esnafını ziyaret etti. Odunpazarı ilçe teşkilatının ve meclis üyesi adaylarının da katıldığı ziyaret esnasında esnafların sorunlarını dinleyen Demirhan şunları söyledi: 'Gördüğümüz odur ki, bıçak kemiğe dayanmıştır. Millet sorunlar yumağı içinde kıvranmakta, esnaf kan ağlamakta, ancak siyaset başka gündemlerin peşinde koşmaktadır. Bu seçim, halkın sorunlarını, umut ve beklentilerini hiçe sayan bu siyaset anlayışına sağlam bir ders verecek ve kimsenin ummadığı bir sonucu ortaya koyacaktır.'
***
TARIM BİTİRİLDİ

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Büyükdere Mahallesinde bulunan işyerlerini, kahveleri ve dernekleri ziyaret etti. Tarım ve hayvancılığın bitirildiğini söyleyen Başkan Kurt, 'Verimli topraklar üzerinde olan eskiden ihracat yapan Türkiye şimdi mısır, buğday ithal ediyor. Kırmızı eti bile ithal eder duruma geldik. Çiftçimiz yerli tohum bulamıyor, düşünün Türkiye tohumu bile ithal ediyor. Köylüler, toprağını ekmek için tarlasını, traktörünü satışa çıkarıyor. İşsizlik aldı başını gidiyor. Uzmanlar, 2019'da işsizliğin bir afet gibi toplumu olumsuz etkileyeceğini söylüyor. Bunların hepsinin nedeni iktidarın yanlış ekonomi politikaları. Yerel seçimlerden sonra Türkiye'yi ekonomik olarak daha zor bir dönemin bekliyor' diye konuştu.
***
BİR ADAY!

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) SİVRİHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇİNİ
MEMLEKET: SİVRİHİSAR
MESLEK: ESNAF
YAŞ: 62
***
BİR VAAT!

İYİ PARTİ ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SALİH KARABACAK:
Ulaşım, şehir planlaması, sosyal belediyecilik, tarımsal kalkınma, turizm, ticaret ve sanayiye dönük hazırladığımız çok yönlü, sonuç odaklı projelerimiz var. Her bir projemiz vatandaşlarımızın ekonomik ve sosyal yaşantılarına dokunmakla kalmayacak, Odunpazarı'nı yakın gelecekte Türkiye'nin marka şehri haline getirecek.
***
BİR TWEET!

Benim Türkiye'de En sevdiğim şehir Eskişehir'dir çünkü Yılmaz Büyükerşen 1999 yılından beri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı 2001-2002 yılları Arasında Eskişehir'i değiştirmeye başladı ve başardı. Teşekkürler. (SEMİH ÜNSAL)


Editör: TE Bilisim