SARICAKAYA
ÇIKARMASI

CHP Sarıcakaya Belediye Başkan Adayı Şafak Atay'ın Seçim İletişim Merkezi dün düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, İl Başkanı Abdülkadir Adar'ın yanı sıra çok sayıda partili ve ilçe sakinleri katıldı. Açılıştan önce Dağküplü'de köylülerle bir araya gelen CHP'li Başkanlar, vatandaşların yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında görüşlerini aldı. Sosyal medya hesabında ziyaretlerden kareler paylaşan Başkan Büyükerşen, şu notu düştü: 'Sarıcakaya İlçemizin Dağküplü Mahallesi'nde Belediye Başkanı Adayımız Şafak Atay ile buluşarak hemşehrilerimizle sohbet ettik. İlgileri ve destekleri için Dağküplülere teşekkürler.'
***
BU SEÇİM BİZİM OLACAK!

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak'ın düzenlediği kahvaltıya partililerin ilgisi büyük oldu. İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca, Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ekmen, Tepebaşı İlçe Başkanı Özkan Gündoğan ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyesi adayları katıldı. Salih Karabacak'tan övgüyle söz eden Kabukçuoğlu, 'Tecrübesini, bilgi birikimini, mesleki bakış açısını ilçemize, ilimize en doğru ve en iyi şekilde yansıtacağına inancım tamdır. Odunpazarı'na artık mühendis eli değmelidir, Odunpazarı'na Mühendis Salih Karabacak yakışır' diye konuştu. Karabacak ise şunları söyledi: 'İddia ediyorum bu seçim; ezici çoğunlukla bizim olacak, halkımız inşallah 1 Nisan sabahı İYİ belediyecilikle tanışacak.'
***
Cazibe merkezi olacak

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı MHP'li Kadir Bıyık ve Belediye Meclis Üyesi Adayları esnafı ziyaret etti. Vatandaşların sorunları ve isteklerini dinleyen MHP'li Bıyık, tek tek projelerini anlattı. Kadir Bıyık, başkan seçilmesi durumunda Çifteler'i üretken belediyecilik ve modern belediyecilik ile tanıştıracaklarını ifade etti. Belediye meclis üyesi adaylarının çoğunluğunun gençlerden oluştuğunu söyleyen Kadir Bıyık, büyüklerin bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanarak Çifteler'i yaşanılacak yer haline getireceklerini ifade etti. Ayrıca, Sakaryabaşı'nı yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekecek bir cazibe merkezi haline getireceklerini, Çifteleri turizme kazandıracaklarını vurguladı.
***
BATIKENT'TE AÇILIŞ

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın Batıkent Seçim İletişim Merkezi bugün saat: 18.00'de açılıyor. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda tüm Eskişehirlileri açılışa davet eden Ataç, 'Gücümüze güç katmak için Batıkent seçim iletişim merkezimizi açıyoruz' notunu düştü.
***
TEPEBAŞI GERÇEĞİ

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Yeşiltepe Mahallesinde ikamet eden Fehime Pakel'in evine konuk oldu. ataç'ın bir sonraki durağı ise Batıkent Mahallesinde oturan Ahmet Yaşar ve Mihriban Baycan çiftinin evi oldu. Ev ziyaretleri hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, 'Vatandaşlarımız sağ olsunlar beni davet ediyor, ben de programımın el verdiği ölçüde bu ziyaretleri sürdürüyorum. Toplantılarımız, vatandaş-belediye başkanı buluşmasından ziyade bir aile toplantısı samimiyetinde gerçekleşiyor. Sağ olsunlar; hemşehrilerim beni kendi hanelerinden ayırmıyor. Biz büyük bir aileyiz sözü, slogan değil bir Tepebaşı gerçeğidir. Bu aile samimiyeti, bu birliktelik devam edecek' dedi.
***
Tambova'dan
Doğan'a ziyaret

Demokratik Sol Parti (DSP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova, Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı AK Partili Volkan Doğan'ı ziyaret etti. İki farklı partinin adayları, ziyarette 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Sosyal medya hesabında ziyaretten fotoğrafları paylaşan Doğan, 'DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Dilara Tambova'yı çalışma ofisimizde ağırladık. Dilara Başkanım ve o sırada ofisimizde ağırladığımız gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Dilara Tambova'ya nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.
***
BİR ADAY!

CHP SARICAKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
ŞAFAK ATAY
MEMLEKET: SARICAKAYA
MESLEK: ZİRAAT MÜHENDİSİ
YAŞ: 34
***
BİR VAAT!

AK PARTİ TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN TUÇ:
Türkiye'nin ilk çocuk kenti, en büyük tematik parkı Tepebaşı'na çok yakışacak. Aşağı Söğütönü bölgesinde 500 dönüm alana yapacağımız ülkemizin ilk çocuk kenti ve en büyük tematik parkı projemizi hemşerilerimizle paylaştım. Aşağı Söğütönü'nde bir araya geldiğimiz mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum.
***
BİR TWEET!

Eskişehir'de ulaşım öğrenciye 1 lira başkan sözü burhan sakallı (Mehmet Tüfek)

Editör: TE Bilisim