ÜÇ BAŞKANDAN
DESTEK SÖZÜ

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer Eskişehir Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek üreticiler ile bir araya geldi. Köylerin durumlarının hiç iç açıcı olmadığını söyleyen Başkan Büyükerşen, 'Eskişehir'de tarım politikasını geliştirmek adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Tüm ilçelerimize bu projelerimizi yayacağız. Kırsalda yaşayan hemşehlerimiz desteklerimiz ile rahat bir nefes alacak, tekrar üretir hale gelecek' dedi. Başkan Kurt 'Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz 5 yıl içerisinde çok önemli ve farklı yatırımlar yaptı.. Birlikte üreterek, birlikte çalışmaya devam edeceğiz' diye konuştu. Kırsala destek olmak için Tepebaşı Belediyesi olarak pek çok proje hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ataç, 'Aldığımız geri dönüşlerden anlıyoruz ki güzel bir iş yapmışız. Tepebaşı Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya ve çiftçilerimize katkı sağlamaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükerşen ve Başkan Ataç'ın sonraki durağı Sütlüce Mahallesi ve Alpagutlular Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin lokali oldu
***
KIR ATLI AÇILIŞ

Demokrat Parti (DP) Mahmudiye Belediye Başkan Adayı Fazıl Yıldırım, Seçim İletişim Ofisi'nin açılışını gerçekleşti. Açılışa çok sayıda Mahmudiyelinin yanı sıra açılışa DP Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Yalçın, DP İl Başkanı Hüseyin Özcan, DP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Şükrü Ketenci de katıldı. Mahmudiye Adayları Yıldırım'ın arkasında olduklarını vurgulayan İl Başkanı Özcan, 'Mahmudiye halkı sonuna kadar yanındadır. Eskişehir DP teşkilatı ve Genel Merkezi sonuna kadar yanındadır' ifadelerini kullandı. Seçim İletişim Ofisinin açılışı gerçekleştirilen Yıldırım, kır atı Mahmudiye'de şahlandıracaklarını söyleyerek, 'Kimseyi ötelemeden, dışlamadan güzel Mahmudiyemize canla başla hizmet edeceğimize söz veriyorum. Mahmudiye için hazırladığımız projelerin diğer partiler tarafından taklit edilmesi bile bizim ne kadar doğru tespitler ve hedefler ortaya koyduğumuzun bir göstergesidir' dedi. Açılış alanına getirilen kır at Demokrat Partililer tarafından büyük ilgi gördü. Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle Seçim İletişim Ofisi'nin açılış gerçekleşti.
***
AZİMLİ VE KARARLI

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, Batıkent Mahallesinde bulunan Seçim İletişim Ofisi'nin açılışına katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışta tek tek vatandaşların elini sıkan Sakallı, 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında görüşlerini almayı da ihmal etmedi. Açılışın ardından Eskişehir hakkındaki projelerini ve hayallerini anlatan Başkan Adayı Sakallı, seçimlerde kendisine ve partisine destek istedi. Sakallı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Batıkent mahallemizde bulunan seçim ofisimizin açılışını gerçekleştirdik. Azim, kararlılık, özveri ve inanç ile seçim çalışmalarımıza katkı sunan yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İyi ki varsınız.' AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç'un da katıldığı program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.
***
HEP BİRLİKTE
BAŞARACAĞIZ

İYİ Parti Mihalıççık Belediye Başkan Adayı Serdar Ulucan, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Her kesimden vatandaşla bir araya gelerek projelerini anlatan Ulucan, seçimlerde kendisi ve partisi için destek istemeyi ihmal etmiyor. Son olarak ilçelerinde bulunan Selami Vardar Yaşlılar Köşkü'nü ziyaret eden Ulucan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'İlçemizdeki Selami VARDAR Yaşlılar Köşkümüzü ziyaret ederek, çınarlarımız ile sohbet edip, hem gülümsediler, hem de gülümsettiler. Bizim görevimiz onların yanında olmak, onları rahat ettirmek, her birinin güler yüzünden ve şefkatlerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz.
Birlikle el ele başaracağız Mihalıççık.'
***
KADINLARLA BULUŞTU

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tunalı Mahallesinde ikamet eden Nazlı Dobrişan'ın evine konuk olarak çok sayıda mahalleli kadın ile bir araya geldi. Başkan Ataç, Tunalı Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmalar ve kadınlara yönelik projeler hakkında bilgi verdi. Tunalı sakini kadınlar da Başkan Ataç'a kendisine teşekkür etti.
***
BİR ADAY!

MAHMUDİYE BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
AYŞE GÜNEY
MEMLEKET: MAHMUDİYE
MESLEK: ECZACI
YAŞ: 48
***
BİR VAAT!

ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KAZIM KURT:
Sokak hayvanlarının refahı ve daha iyi şartlarda yaşaması için çalışmalar yürütüyoruz. Buradan da Türkiye'ye örnek olacak bir hayvan mezarlığının ve çok modern bir barınağın müjdesini de hayvansever dostlarımıza vermek istiyorum.
***
BİR TWEET!

Cuma namazından sonra bu an'a kadar 9 defa 'nasılsın', 4 defa Burhan Sakallı, 3 defa Volkan Doğan, 3 defa Kazım Kurt, 1 defa Büyükerşen, 1 defa Hasan Tuç, 1 defa 'fuar', 4 defa 'iş', 1 defa Senfonirock biletlerinin hemen bittiğini, 7 defa 'ailen nasıl' duydum.
Editör: TE Bilisim