VATANDAŞTAN
GÜÇ ALIYORUZ

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, temposunu kesmeden çalışmalarına devam ediyor. KADEM üyesi kadınlarla kahvaltı yapan Sakallı, Millet Caddesi, Asarcıklı Caddesi, Taşbaşı Çarşısı ve Basın Şehitleri Caddesinde esnaflar ve vatandaşlarla buluştu. Eskişehir için hayallerini ve projelerini anlatan Sakallı, her gittiği yerde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Kendisine sorulan soruları yanıtlayan Sakallı, 1 Nisan'dan sonra Eskişehir'in geleceği için yeni bir dönemin başlayacağını vurguladı. Gittiği tüm mahallelerde ilgiyle karşılanan Sakallı, 'Eskişehir'de kent merkezinde hangi hizmet varsa köylerimizde, ilçelerimizde, tüm mahallelerimizde aynı hizmet olacak' dedi. Seçime 3 gün kaldığını ifade eden Sakallı, şunları söyledi: 'Adaylığımızın açıklandığı günden itibaren ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezdik, geziyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi, gücümüze güç katıyor, bize enerji veriyor. Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızla iç içe olacağım. Artık halka tepeden bakmak yok, vatandaşla aynı yolda yürümek var.'
***
İŞ BİRLİĞİ SÖZÜ

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, İl Başkanı Ramis Tunca ile birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti. Yerel yönetimlerin de sanayicilere, iş adamlarına, esnafa yönelik yapıcı adımlar atmasının şart olduğunu vurgulayan Karabacak, 'Sanayicilerin belediyelerle, valilikle uyum içinde çalışması demek, o şehrin gelişmesi demektir. Her fırsatta ifade ettiğim gibi Odunpazarı Belediye Başkanı seçildiğimde bu konuda çok net bir tavır ortaya koyacağım, özel sektörle güçlü iş birliği içinde olacağım. Yatırıma teşvik, yatırım yapmak isteyenlere her türlü kolaylık asli görevlerimden biri olacak. Güçlü özel sektör demek istihdam artışı demek, işsizliğin azalması, ekonominin canlanması, alım gücünün artması, şehrin gelişmesi demek. Biz Odunpazarı'nı, özel sektörle birlikte geliştireceğiz' dedi.
***
KRİZ MUTFAĞI VURDU

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Emek Mahallesinde pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla ile görüşen Başkan Kurt, onlarla sohbet etti. Esnafın ve vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Kurt, notlar aldı. Vatandaşlar ve pazar esnafı Başkan Kurt'a yoğun ilgi gösterdi. Meyve ve sebze fiyatlarını da kontrol eden Başkan Kurt, Emek Mahallesinde kiminle sohbet etse pahalılıktan şikayet etti. Esnaf satış yapamamaktan şikayetçi olurken, vatandaşlar da ay sonunu getiremediğini anlattı. Ekonomik krizin en çok mutfağı vurduğunu belirten vatandaşlar, aldıkları maaşlar ile ay sonunu getiremediklerini söyledi.
***
VAATLERİ SIRALADI

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, Yenimahalle'de miting düzenledi. Miting alanına konvoy ve meşaleler ile gelen Kadir Bıyık'ı büyük bir kalabalık karşıladı. Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da tanıtıldığı mitingde Kadir Bıyık, projelerini anlatmaya devam etti. Sözleri sık sık sloganlarla kesilen Kadir Bıyık; Sakaryabaşı'nın düzenlenerek turistlerin ilgisini çekebileceği cazibe merkezi haline getirileceğini, belediyeye ait spor tesislerinin yapılacağını, yarım kalan stadyumun tamamlanacağını, engelli rehabilitasyon merkezinin kurulacağını, geri dönüşüm tesisinin kurulacağını söyledi.

Miting sonrası seçim ofisinde gece geç saatlere kadar vatandaşlarla çay içip sohbet etti.
***
ESNAFI GEZDİ
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Gazi Yakup Satar Caddesi üzerinde hizmet veren esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Cadde üzerinde denk geldiği vatandaşlardan da yoğun ilgi gören Başkan Ataç, terzilerden kuaförlere, manavlardan nalburlara kadar çok sayıda dükkan sahibi ve çalışanları ile bir araya geldi. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Ataç kent ve ülke gündemine dair sohbet de etti.

Başkan Ataç ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren esnaflar da ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti.
***
BİR TWEET!

Kibirsiz bir başkan gerek, o da seninle gelecek. #hasantuc
(SİNAN TOPER)
***
BİR VAAT!

AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BURHAN SAKALLI:
Otizm Yaşam Merkezi: Otizmli çocuklarımıza ve ailelerine danışmanlık ve bakım hizmeti verecek, her türlü sosyal aktiviteleri gerçekleştirebilecekleri bir destek merkezi kuracağız.
***
BİR ADAY!

HAMİD YÜZÜGÜLLÜ
AK PARTİ SİVRİHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
MEMLEKETİ: SİVRİHİSAR
MESLEK: İŞ ADAMI
YAŞ: 46

Editör: TE Bilisim