VAATLERİMİZİ TAKİP EDİYORLAR

İstanbul ve Ankara'da CHP'li belediye başkan adaylarının, Eskişehirli adayların vaatlerini takip ettiğini söyleyen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, şunları söyledi; '1 Nisan'dan sonra Eskişehir'de asfalt parasını bir daha geri gelmemek üzere kaldırıyoruz. Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı'nda asfalt parası artık alınmayacak. CHP'li Mansur Yavaş da Ankara'da 'Suyu ucuzlatacağım, asfalt parası almayacağım' dedi. Bizi takip ettiği için Mansur Yavaş'a teşekkür ediyorum. Ben yine 27 Kasım'dan beri 5 yıl içinde 10 bin gencimize istihdam sağlayacağımı söylüyorum. Bana, 'Gençlere iş bulmak, belediye başkanının görevi değil' diyorlardı. Şimdi CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, 'Beni seçerseniz 200 bin gence iş bulacağım' dedi. Demek ki gençlere iş bulmak, istihdam iklimini yaratmak belediye başkanının göreviymiş. CHP'nin Ankara ve İstanbul adaylarına bizi takip ettikleri için teşekkür ederim.'
***
TOPLANTIYA DAVET

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı AK Partili Volkan Doğan, bugün Odunpazarı'nın geleceğini şekillendirecek vizyon projelerini açıklamak amacıyla Proje Tanıtım ve Meclis Üyeleri ile Tanışma Toplantısı düzenleyecek. Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda saat 19.30'da düzenlenecek olan toplantıya tüm Eskişehirliler davet edildi.
***
Hep birlikte çalışacağız

İYİ Parti Mihalıççık Belediye Başkan Adayı Serdar Ulucan, ilçede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceliyor. Yapılan hizmetlerin artacağını vaat eden Ulucan, sosyal medya hesabındaki paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Eskişehir Büyükşehir Belediyemizin Dinek Mahallemizde çalışan arkadaşlarımızı ziyaret ederek; hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Hep birlikte çalışacağız. Hep birlikte başaracağız. İYİ Mihalıççık İYİ Belediyecilik ile tanışacak.'
***
TEPEBAŞI BİZE
GÜVEN DUYUYOR

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, esnaf ziyaretlerine Şirintepe'de devam etti. Esnafla ve vatandaşlar görüşüp ülke hakkındaki fikirlerini soran Ataç, 'Eskişehirli hemşehrilerimiz ile her zaman olduğu gibi yine bir aradayız. Karşılaştığımız sıcaklık, Tepebaşı Belediyesi'nin hizmetlerini kaliteli ve eşitçe ulaştırmasından kaynaklı. İnsanlarımız eşitçe ve kaliteli hizmet aldıklarının farkında, bizlere güven duyuyor. Bunu görmek beni de elbette çok mutlu ediyor. Yıllara dayanan karşılıklı güven duygusu ile Tepebaşı için çalışmaya devam edeceğiz' dedi.
***
SÖMÜRÜYE
KARŞI DURDUK

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Sarar Basma Fabrikasını ziyaret etti. Emeği en yüce değer olarak gördüklerini söyleyen Başkan Kazım Kurt; 'Biz emekçinin, çalışanın arkasında durduk, sendikalaşmasını, sosyal haklarını elde etmesini, maaşını hak ettiği kadar ve gününde almasını sağlayan bir sistemle emeğin sömürülmesine karşı durduk. Bundan sonra da emeğin değerini bilmeye, emekçi dostu olmaya devam edeceğiz. Üretenin, emek verenin, alın terinin kıymetini kimse bizden iyi bilemez' diye konuştu.
***
Eşit hizmet
götüreceğiz

Saadet Partisi (SP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Baştürk, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Esentepe Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Esentepe'nin ihmal edilmiş mahallelerden biri olduğunu söyleyen Baştürk, seçildikten sonra tüm mahallelerde eşit hizmet getireceklerini söyledi. Daha sonra esnafla bir araya gelen Baştürk, istek ve taleplerini not etti.
***
Söz verdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Günyüzü Belediye Başkan Adayı Üstün Ünlü, Gümüşkonak pazarını gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden Ünlü, 'Sorunları biliyor ve size söz veriyorum hepsini gerçekleştireceğiz' dedi. Vatandaş ziyaretinden sonra ise bir düğün salonunda düğün merasimine katıldı.
***
BİR ADAY!

TÜRKİYE KOMÜNİST PARTİSİ (TKP) BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FATİH BEYAZTAŞ
MEMLEKET: AĞRI
MESLEK: ÖĞRENCİ
YAŞ: 23
***
BİR VAAT!

AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BURHAN SAKALLI:
Bölgemizin en büyük kütüphanesini kuracağız. 24 saat yaşayan kütüphanemizde gençlere çay ve ikramlarımız ücretsiz olacak. Bunun taahhüdünü veriyorum.
***
BİR TWEET!

Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen varken herkes haddini ve yerini bilmeli (OĞUZHAN AYDIN)

Editör: TE Bilisim