İHTİYAÇLARINI DİNLEDİ
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında mahalle mahalle gezmeye devam ediyor. Vatandaşlara projelerini anlatan ve seçimlerde kendisi ve partisi için oy isteyen Sakallı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Dün gece Avlamış Mahallesini ziyaret ettim. Buradaki toplantımıza, Sulukaraç, Behçediye, Çalkara, Kavacık, Bulduk, Alınca ve Karaçoban Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Ardından, Atalan Tekke Mahallesine gittim. Burada da Atalan, Atalan Tekke ve Tekeciler muhtarları ve mahalle hakkı ile buluştum. Kırsalda yapacaklarımızı, bölgenin ihtiyaçlarını konuştuk, fikir alışverişinde bulunduk...'



***

SAĞLAR'DAN ZİYARET
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 26. dönem milletvekili ve Kültür ve Devlet eski bakanı Fikri Sağlar ile bir araya geldi. Buluşmada Başkan Ataç, ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Sağlar'a, çalışma ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Ataç'ın çalışmalarını beğeni ile takip ettiğini ifade eden Sağlar da kendisine başarı dileklerini iletti.



***

GÜNDEM SEÇİM
AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, gazeteci Ahmet Hakan ile bir araya geldi. Sosyal medya hesabında buluşmadan bir kare paylaşan Doğan, şu ifadeleri kullandı: 'Sevgili Ahmet Hakan Coşkun ile Odunpazarı'nı, Aysun Demir olayını ve Aysun Demir Pati Oteli'ni konuştuk. 1 Nisan'dan sonra Odunpazarı'nda buluşmak üzere sözleştik...'



***

ÇALIŞMALARIMIZ
DEVAM EDECEK
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Büyükşehir Kanunu ile köyden mahalleye dönen Sevinç Köyü'nü ziyaret etti. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Kurt, son 5 yılda Odunpazarı Belediyesi'nin kırsal mahallelerde yaptığı çalışmaları da anlattı. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Odunpazarı Belediyesi'nin örnek çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Kazım Kurt, vatandaşlara Solucan Gübresi Üretim Tesisi, Vişne Bahçesi ve Arı köy ile ilgili bilgi verdi. Başkan Kurt, 'Türkiye'de tarım, hayvancılık bitirilmek isteniyor. Biz de bunu engellemek için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalara önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz' diye konuştu.



***

YORULMAYACAĞIZ
AK Parti Seyitgazi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ve Meclis Üyeleri tanıtım toplantısı bugün saat 12.00'de ilçe merkezinde gerçekleşecek. Meclis üyeleri ile ilk toplatışını gerçekleştiren Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, 'Meclis üyelerimizle İlçemiz için hep birlikte gece gündüz demeden, yılmadan yorulmadan daha güçlü bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi gerçekleştireceğimiz açılış ve tanıtım toplantımıza bekliyoruz' dedi. Yüksek Seçim Kurulunda Kesinleşen listeye göre Cumhur ittifakı'nın Seyitgazi Belediyesi Meclis Üyesi adayları şu isimlerden oluştu: Mehmet Üney, Seydi Kanat, Özgür Kutlu, Ender Günaydın, Mustafa Çetin, Özcan Güler, Veysel Karani İlme, Murat Uçar, Suriye Akipek, Esat Gül, Uğur Şen.



***

BİR ADAY!
CHP ÇİFTELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZEHRA KONAKÇI
MEMLEKET: ESKİŞEHİR
MESLEK: BÜROKRAT
YAŞ: 47

***

BİR VAAT!
AK PARTİ ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VOLKAN DOĞAN:
Odunpazarı'mıza kuracağımız tesislerde ve merkezlerde tüm hemşehrilerimiz, spor hocaları ve diyetisyenler eşliğinde spor yapabilecek, daha sağlıklı olacak.

***

BİR TWEET!
Türkiye'nin 60 civarı ilini gezdim. Eskişehir kadar belediye hizmetlerinin iyi olduğu bir tek il dahi göremedim. Sn. Yılmaz Büyükerşen gibi bir başkana sahip olduğunuz için çok şanslısınız. Bazıları twit atmakla meşgulken o eserler üretmiş.
(S.M. ERDOL)
Editör: TE Bilisim