MİHALIÇÇIK
ÇIKARMASI
Millet İttifakı'nın Mihalıççık Belediye Başkan Adayı İYİ Partili Serdar Ulucan'ın Seçim İletişim Merkezi ilçede düzenlenen törenle açıldı. Sosyal medya hesabından açılışla ilgili fotoğraflar paylaşan Büyükerşen, 'Mihalıççık İlçemizde Millet İttifakı Adayımız Serdar Ulucan'ın Seçim İletişim Merkezini açtık. Tüm Malıçlı hemşehrilerime ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyorum. 1 Nisan sabahıyla birlikte Mihalıççık İlçemize de bahar gelecek!' ifadelerini kullandı. Açılışın ardından ilçedeki vatandaşlarla da görüşen Büyükerşen, esnafın seçimle ilgili görüşlerini aldı. Yunus Emre'yi kabri başında da ziyaret eden Büyükerşen, ''Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım Sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz..' diyen hoşgörünün mimarı Yunus Emre'yi, kabri başında andık. İnanıyorum ki O'nun evrensel mesajları bütün insanlığa sonsuza kadar yol gösterecektir. Sevginin, kardeşliğin, barışın hakim olduğu dünyayı ancak Yunus ve Yunus'un fikirleri ile sağlayabiliriz' notunu düştü.
Başkan Büyükerşen'e CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar da eşlik etti.



***

İTTİFAK BULUŞMASI
Cumhur İttifakı'nın Tepebaşı Belediye Başkan Adayı AK Partili Hasan Tuç, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Diğer siyasi partileri de sık sık ziyaret eden Tuç, bu kez kendi seçim ofisinde MHP'lileri ağırladı. Sosyal medya hesabında buluşmayla ilgili fotoğrafları paylaşan Tuç, şu notu düştü: 'Memleket ve millet için bir olmuş gönüllerle buluştuk. Cumhur İttifakı olarak yürekten bir olduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi'nin Mahalle Temsilcileriyle Seçim Koordinasyon Merkezimizde buluştuk.'



***

ÜRETKEN VE SOSYAL
Cumhur İttifakı MHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanları ile birlikte esnaf ve pazar ziyareti gerçekleştirdi. Çalışmalarına aralıksız devam eden Kadir Bıyık, pazarcı esnafına hayırlı işler dileyerek, hemşehrilerinin taleplerini dinledi. Genç, yaşlı herkesin büyük bir ilgisiyle karşılaşan Kadir Bıyık Çiftelerli hemşehrilerine ve pazarcı esnafına yakışır kapalı pazar yerini yapacaklarını söyledi. Akşam çalışmalarına ev toplantıları ile devam eden Kadir Bıyık, Kadınlara üretken ve sosyal belediyecilik ilgili projelerini anlattı.



***

ÖNCE İNSAN!
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP'nin Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Adayları ile bir araya geldi. Toplantıya adayların yanı sıra, Eski Kültür ve Devlet Bakanı Fikri Sağlar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, CHP Odunpazarı İlçe yöneticileri ve seçim koordinasyon kurulu da katıldı. Meclis üyesi adaylarına 2019-2024 Vizyon Projelerini anlatan Başkan Kurt, adaylara 'Temel amacımızın 'önce insan' olduğunu hepimiz bilmeliyiz. Ayrımsız, ayrıştırmasız, ötekileştirmeden bütün insanlara hizmet edeceğiz' dedi. Odunpazarı Belediyesi'nin ilgi ile izlediği yerlerden olduğunu belirten Sağlar, Eskişehir'in Türkiye'de gerçekten çağdaş, korkmadan sol diyen insanların yeşil bir vahası olduğunu kaydetti.



***

UNUTULMAYAN AFİŞLER


***
BİR VAAT!
AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BURHAN SAKALLI:
Kızılinler Termal Sağlık Turizmi Şehri Projesi ile Eskişehir günübirlik gezi alanı olmaktan çıkacak. Uzun dönem konaklama segmentine geçecektir. Söz verdik yapacağız.



***

BİR ADAY!
DEMOKRAT PARTİ MAHMUDİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FAZIL YILDIRIM
MEMLEKET: MAHMUDİYE
MESLEK: İŞ ADAMI
YAŞ: 50



***

BİR TWEET!
Kazım Kurt evlere poşet ve Türk kahvesi dağıtmış bundan kral hareket görmedim he.
(DAMLA YALÇIN)

Editör: TE Bilisim