ESKİŞEHİR'İ
SELAMLADI
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı ile Binali Yıldırım görüştü. İstanbul'a giderken Eskişehir'de duraklayan Yıldırım, Sakallı ile görüştü. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Burhan Sakallı, şu ifadeleri kullandı: 'Eski Başbakanımız ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım, Yüksek Hızlı Tren ile Ankara'dan İstanbul'a giderken Eskişehir'de bizleri selamladı. Kısa süre de olsa görüşme imkanı bulduğumuz Sayın Binali Yıldırım'a, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum...'



****

KÖYLÜ RAHATA
KAVUŞACAK
Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Seyitgazi Sarıcailyas, Şükranlı ve Çukurca Köylüleri ile bir araya geldi. Kendisinin de Seyitgazili olduğunu belirten Başkan Kurt, 'Seyitgazi'ye borçluyum' dedi. Seyitgazililerden destek beklediğini belirten Başkan Kurt, 'Eşinizi, komşunuzu, dostunuzu ikna edin, anlatın. Burada bizim özellikle Seyitgazi ile bağlantılı olan yerlerde, Seyitgazi'de de bize destek vermenizin yararı olduğunu düşünüyorum. Zaten orada da bir ittifak söz konusu. İlçeleri kazandığımız zaman Büyükşehir Meclisinde rahat edeceğiz. Yeni dönemde Seyitgazi'yi, Odunpazarı'nı, Büyükşehir'i alsak, Seyitgazi'yi ihya ederiz. Küçük harcamalarla her köyü rahata kavuşturabiliriz' diye konuştu.



***
EŞİT HİZMET
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Kozkayı ve Sulukaraağaç Mahallelerinde ev ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya çok sayıda mahalleli katıldı. kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Ataç 'Kentimizin her noktasına, her eve rahatlıkla gidebiliyor ve vatandaşımız ile bir araya gelebiliyorsak; bunu eşitçe sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışımız sayesinde yapabiliyoruz. Kent merkezinden en uzak noktaya kadar, Tepebaşı'nın bir bütün halindeki gelişimi devam edecek' diye konuştu.



***

SEÇİM TURU
Demokratik Sol Parti (DSP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ve heyeti ile görüşen Tambova, seçimlerle ilgili görüşlerini paylaştı.



***

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN
AK Parti Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Kaymaz Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sosyal medya hesabında ziyaretten kareleri paylaşan Yüzügüllü, şu notu düştü: 'İlçemiz Kaymaz Mahallesinde kurulan halk pazarımızı ziyaret edip, esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Hemşehrilerimiz ile sohbet edip, hayırlı, bereketli alışverişler diledik. Kaymaz Mahallemiz kahvehanesinde vatandaşlarımız ile çay içip hasbihal ettik, Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin, iyi ki varsınız...'



***

BİR ADAY!
SAADET PARTİSİ (SP) ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
İBRAHİM HAYDAR BÜYÜKEREN
MEMLEKET: KONYA
MESLEK: İŞ ADAMI
YAŞ: 31



***

BİR TWEET!
İçin rahat olsun Odunpazarı Volkan Doğan gümbür gümbür geliyor.
(REYHAN AYVAZ)



***

BİR VAAT!
AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BURHAN SAKALLI:
Bu şehrin kullanacağı tramvaylar ne Avusturya'dan ne de Çekya'dan alınacak. Bu şehrin bundan sonraki tramvayları bu şehirde TÜLOMSAŞ'la iş birliği yapılarak üretilecek. Eğer biz bunu başarırsak cari açığın kapanmasına, dış ticaret açığının azalmasına, bu şehirdeki istihdamın artmasına ve bu şehrin hakikaten üreten bir şehir olmasına katkıda bulanacak.

Editör: TE Bilisim