ESKİŞEHİR'İ UÇURACAĞIZ

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, Emek Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Emine Nur Günay ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan ile birlikte Emek'te gerçekleştirilen mitingde vatandaşlara seslenen Sakallı, 'Önümüzdeki 5 yıl içerisinde hem Emek'te hem tüm Odunpazarı'nda hem Tepebaşı'nda hem de tüm Eskişehir'de hiçbir imar sorunu bırakmayacağız. Kat adetleri arttırılacak, bugün yapılamayan inşaatlar yapılır hale gelecek. İnşaat sektörü yeniden canlanacak. Eskişehir'de yeniden istihdam sağlayacağız. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde 10 bin gencimizi istihdam edeceğiz. Bizim gençlerimizin ve şehrimizin geleceğini kurtarmamız gerekiyor. Eskişehir'i sanayi, ticaret, ekonomide kanatlandırıp uçuracağız.' 'Başarmak için sizin desteğinize ihtiyacımız var' diyen Sakallı, 'Seçime sadece 4 gün kaldı. Bu 4 gün içinde sizlerden son bir gayret bekliyorum. Hedefe çok az kaldı inşallah' ifadelerini kullandı.
***
SİVRİHİSARLILAR
İLE BULUŞTULAR

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü Sivrihisarlılar Derneği ve Sivrihisarlılar Vakfı buluşmasında, çok sayıda Sivrihisarlı ile bir araya geldi. Sivrihisarlı hemşehrileri ile daima yakın ilişkiler içinde olduğunu kaydeden Başkan Ataç, bu ilişkilerin kesintisiz şekilde devam edeceğini ifade etti. Bundan sonraki dönemde de Sivrihisarlıların desteklerine güvendiklerin ifade eden Başkan Kurt, Sivrihisarlılar ile olan birlikteliklerinin yeni dönemde de devam edeceğinin altını çizdi. Başkan Büyükerşen ise, 1 Nisan sabahıyla birlikte Sivrihisar'da da kendileriyle uyum içinde çalışan bir yerel yönetim için Sivrihisarlılardan destek istedi. Gelecek dönemde kırsalda hayata geçirecekleri projeleri anlatan Büyükerşen, Sivrihisarlılara göstermiş oldukları ilgi dolayısıyla teşekkür etti.

***
TEPEBAŞI
BİR AİLE

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, sayıları bin 500'ü aşkın Belde Evi kursiyeri ile bir araya geldi. Kadınlar, buluşmada Başkan Ataç'a yoğun gösterdi. Bin 500'ü aşkın kadının katıldığı etkinlikte kursiyerler, Başkan Ataç'a sevgi gösterisinde bulundu. CHP Milletvekili Utku Çakırözer'in de bulunduğu etkinliğe kadınların yoğun katılım göstermesinden dolayı mutluluğunu belirten Başkan Ataç, Tepebaşı'ndaki aile bütünlüğünün devam edeceğini kaydetti. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı, engellisi ile bir bütün olan Tepebaşı'nda yaşanan gelişimin devam etmesi adına çalışmalarına devam edeceğini kaydeden Başkan Ataç, rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra Türkiye'ye örnek olan, Tepebaşı'nın adını dünyaya duyuran projelerin de devam edeceğini ifade etti.

***
EVLERE
KONUK
OLDU

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak hane ziyaretlerine bu kez Çankaya Mahallesinde devam etti. Eşi Mine Karabacak ile birlikte iki ayrı eve konuk olan Salih Karabacak, ev sahipleriyle dertleşti. Başkanlığa seçilirse yerliliğe ve milliliğe önem vereceğini ifade eden Karabacak, 'Eskişehir'de otomobil fabrikası yoksa Bursa'da üretileni alacağız. Önce şehrimizdeki üreticilere sonra civar illerdekilerine öncelik vereceğiz. Yani önce Eskişehir'e para kazandıracağız' diye konuştu. Özellikle kadınlar, çocuklar, gençler ve yaşlılara dönük çalışmalarının Odunpazarı'nı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğini vurgulayan Karabacak, 'Çalışan annelerimizin çocukları için kreşleri yaygınlaştıracağız' dedi.
***
40'A YAKIN
PROJE VAR

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, Sakarya Mahallesinde miting yaptı. Yoğun katılımla gerçekleşen mitingde vatandaşlara hitap eden Kadir Bıyık; 'Bizden önceki belediye başkanlarının yarım bıraktığı işleri tamamlayacağız. İlk önce yol ve kaldırımlarımızın bakım ve onarımını yapacağız. Soğuk hava deposu olan kapalı pazar yeri yapacağız. Çifteler'imize yakışır şekilde içinde veteriner ve kesimhanenin de olduğu hayvan pazarımızı yapacağız. İlçemize TOKİ getireceğiz. Bizler kapı kapı gezeceğiz sanayi odasına gideceğiz, yatırımcıları ilçemize getireceğiz. Burayı organize sanayi bölgesi yapacağız. Huzurevi, Büyük İlçe Parkını yapacağız. İlçemize büyük bir Şehitler Anıtı yapacağız. Bizim 40'a yakın projemiz var. Yapamayacağız hiç bir şeyin sözünü vermiyoruz' dedi. Miting sonrası Kadir Bıyık seçim bürosuna tezahürat ve sloganlar eşliğinde gelerek hemşehrileriyle sohbet etti.

MHP'li Kadir Bıyık, miting sırasında sahneye çıkmak isteyen çocukların dileğini kırmadı.
***
BİR VAAT!

ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KAZIM KURT:
10 bin dönüm ormanlık alan üzerine hem vatandaşlarımız hem de can dostlarımız olan sokak hayvanları için benzeri olmayan bir doğal yaşam parkı inşa edeceğiz. Doğal yaşam parkında can dostlarımız ayrıcalıklı bakım, tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri olacak.
***
BİR TWEET!

#BakŞurayaYazıyorum Volkan Doğan kazanacak
(HASAN KAYMAKCI)
***
BİR ADAY!

DEMOKRAT PARTİ (DP) ALPU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI REFİDE BAKIŞ
MEMLEKET: MİHALIÇÇIK
MESLEK: EV HANIMI
YAŞ: 61

Editör: TE Bilisim