PARMAKLA
GÖSTERİLECEK

CHP Milletvekili Utku Çakırözer Çifteler'i ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. Partisinin Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı, İlçe Başkanı Emrah Guzey ve ilçe yöneticileriyle ilçe pazarını ziyaret eden Çakırözer, ilçedeki esnafları da dinledi, Pazar alışverişi yapmak için gelen yurttaşlardan destek istedi. Ziyaretleri sırasında 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde partisinin belediye başkan adayı Zehra Konakçı için destek isteyen Çakırözer, 'Eskişehir'de Büyükşehirimizde ve Tepebaşı, Odunpazarı, Mahmudiye, Han ilçelerimizde başarılı belediye başkanlarımızın ürettiği başarılı projeler ile halkımıza hizmet veriyoruz. Çiftelerli hemşehrilerimizin desteğiyle Çiftelerimizi de bu belediyelerimize ekleyeceğiz. Çifteler'e değecek kadın eli ile ilçemizi parmakla gösterilir ilçeler arasına sokacağız. 31 Mart'ta hemşehrilerimizin desteğiyle Çiftelere de baharı getireceğiz' dedi.
---------------------------------------------------------
GÜÇLENDİK

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle gerçekleştirdiği ziyaretlerinde ilçeleri de unutmuyor. Son olarak Seyitgazi'ye giden Doğan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Seyitgazi Belediye Başkanımız Hasan Kalın ile birlikte Kümbet, Karaören ve Seyitgazili gençlerle bir araya geldik. Hep beraber eğlenip, sohbet ettiğimiz bu organizasyon tüm yorgunluğumuzu aldı. Arkadaşlarımızın enerjisi, heyecanı, bizleri de yeniliyor ve güçlendiriyor. Hoş karşılamaları ve samimiyetleri için her birine şükranlarımı sunuyorum.'
------------------------------------------------------
KAHVELERE
SIĞAMADILAR

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında kahve ziyaretlerine devam ediyor. Erenköy ve 71 Evler'de iki ayrı kahveye ziyaret gerçekleştiren Karabacak, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkanlardan taleplerini sıralayan vatandaşlar, alt yapı, imar, ulaşım konusundaki sıkıntılarını iletti. İYİ Partili Karabacak, vatandaşların sorularını cevaplayarak, projelerini anlattı.
-------------------------------------------------------
UYUMLU ÇALIŞIRIZ

CHP İnönü Belediye Başkan Adayı İsmail Karaköse, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi: '1999 yılında ilk göreve geldiğimizde ilçemiz içerisinde ciddi anlamda alt yapı kanalizasyon sıkıntı mevcut idi. Göreve gelir gelmez belediyenin kendi bütçesi ile birçok problemi sırası ile alt yapı ve kanalizasyon sıkıntılarını çözüme kavuşturduk. 2014 yılındaki yasa ile alt yapı Büyükşehir Belediyesi Eski sorumluluğuna geçti bu süre içinde birçok alt yapı sıkıntımızda giderildi. İnşallah göreve geldiğimiz zaman Sn. Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN hocamız ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte daha UYUMLU çalışan bir Belediye olacağız ve ilçemizdeki tüm problemleri çözüme kavuşturacağız.'
----------------------------------------------------
BİR ADAY!

DEMOKRAT PARTİ (DP) ALPU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI REFİDE BAKIŞ
MEMLEKET: MİHALIÇÇIK
MESLEK: EV HANIMI
YAŞ: 61
--------------------------------------------------------------
BİR VAAT!

CHP HAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VEDAT ÇELİKER:
Belediye başkanlığı olarak öncülük edip Eczacıbaşı maden tesislerinde var olan doğalgaz hattını ve doğalgazı Han ilçesine kazandıracağız.
------------------------------------------------------------------
BİR TWEET!

Eskişehir'i Eskişehir yapan Yılmaz BÜYÜKERŞEN yakışır Eskişehir'e
(ŞABAN YAMAN)



Editör: TE Bilisim