OYU HAK
EDECEĞİZ!
Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı AK Partili Volkan Doğan, 31 Mart Yerel Seçimi çalışmalarına son sürat devam ediyor. Odunpazarı için 7/24 çalışarak proje hazırlayan Doğan, bu kez de seçim koordine merkezlerindeki görevlilerle bir araya geldi. Yakın zamanda seçim manifestosunu açıklayan Doğan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Çalışma ofisimizde, mahallelerimizde açılan seçim koordine merkezlerimizin sekreterleri ile bir araya geldik. Hep beraber değerlendirmelerimizi yapıp mahallelerimiz hakkında tek tek konuştuk. Bizde oy istemek yok, oyu hak etmek var.'


YAPACAKLARIMIZ VAR!
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Eskişehirli vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Sakallı, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü: 'İşitme Engelliler Derneğini ziyaret ettim. Şehrimizde, engelli kardeşlerimiz için yapacaklarımız var! Eskişehir'imizi engelsiz bir şehir haline getireceğiz…'


DERTLERİNİ DİNLEDİ
İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak beraberinde Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ekmen ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 71 Evler Mahallesinde kahvehane toplantısına katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada Karabacak, 71 Evler Mahallesi ile ilgili projelerini anlattı. 71 Evler Mahallesinde alt yapı, temizlik ve ulaşım problemlerinden şikayetçi olan vatandaşların dertlerini dinleyen Karabacak, Belediye Başkanı olduğunda özellikle alt yapı problemlerinin ortadan kalkacağını ifade etti.


FARKLILIKLAR
ZENGİNLİKTİR
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir'de yaşayan Vanlılar tarafından kurulan Van-Es Derneği'ni ziyaret etti. Buluşmaya vatandaşların katılımı yoğun olurken, Başkan Ataç Eskişehir'deki kültür zenginliğine dikkat çekti. Eskişehir'de bir ayrım olmaksızın yaşamın kardeşçe devam ettiğini ifade eden Başkan Ataç, 'Eskişehir'imiz gerçekten farklı kültürlerin bir arada harmanlandığı, kardeşlik üzerine sağlam temellerin atıldığı bir kent. Bu farklılıklar bizim için asla bir dezavantaj olmadı, tam aksine bu bizim zenginliğimiz' diye konuştu.


Adaylarını tanıtacak
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun katılımıyla aday tanıtım toplantısı düzenleyecek. 20 Şubat Çarşamba günü saat 19.00'da yapılacak tanıtım Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleşecek.


GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ
AK Parti Sarıcakaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çam, seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri ziyaret ediyor. Sosyal medya hesabında ziyaretlerle ilgili paylaşımda bulunan Çam, 'Cumhur ittifakı olarak MHP İlçe Başkanımız Gülfer Yıldız hanımefendi ve ilçe başkanımız Fatih Er ile birlikte Düzköy mahallemiz hemşehrileriyle beraber gönül belediyeciliği yolunda hoş sohbetler gerçekleştirdik. Tüm hemşehrilerimizin gönlüne ayağına sağlık deyip sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim