ÇUKURHİSAR'A
OSB SÖZÜ VERDİ

Burhan Sakallı, Çukurhisar seçim koordinasyon merkezi açılışında vatandaşlarla buluştu. Sakallı, Çukurhisar'a bir organize sanayi bölgesi kurulacağının müjdesini verdi.
Çukurhisar'a organize sanayi kurulmasıyla ilgili konuşan Sakallı şunları söyledi: 'Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinin ve Eskişehir Sanayi Odasının, Eskişehir'in batısında bir Organize Sanayi Bölgesi kurulması ile ilgili bir talebi var. Özellikle bu bölgede bir organize sanayi bölgesi kuracağız. Bizim zaten 5 yıl içerisinde 10 bin gence iş bulmayı taahhüt ediyoruz demiştik. Şehrimizi daha geliştirmek için, çocuklarımızın geleceğini inşa etmek için sizin desteğinize, katkınıza ihtiyacımız var.' Sakallı, Çukurhisar'a doğalgaz müjdesi vererek şunları söyledi: 'Çukurhisar'ın yarısında doğalgaz varken, diğer yarısında yok. Belediye başkanlığı makamı mazeret üretme değil, çözüm üretme, hizmet yapma makamıdır. Çukurhisar'da doğalgazı olmayan yerlere, 2019'da doğalgaz gelmiş olacak.'


Sakallı'ya AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses eşlik etti.
***
COŞKULU MİTİNG

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık Yenidoğan Mahallesinde hemşehrileriyle bir araya geldi. Belediye Meclis Üyelerinin tanıtıldığı mitinde Kadir Bıyık projelerini anlatmaya devam etti. Yolların ve Kaldırımların yapılması, kapalı pazar yeri, hayvan pazarının onarılması ve kesimhane, TOKİ'nin getirmesi, kadınlarımız için halk eğitimle birlikte meslek edindirme kursuları, kadınlarımızın öncülüğünde olan tekstil fabrikasının da sözünü veren Kadir Bıyık, 'Karton, mukavva kalıp Sanayinin de sözünü veriyoruz. Bizler Belediye Başkanı olduğumuzda kapı kapı gezeceğiz. Sadece tarımcılık ve hayvancılık üzerine bir yapı değil organize sanayinin bölgesinin kurulmasını sağlayacağız' dedi.
Yoğun katılımla gerçekleşen miting seçim bürosuna yapılan konvoyla son buldu.
***
PROBLEMLERİ ÇÖZECEĞİM

İYİ Parti Odunpazarı Adayı Salih Karabacak; Gökmeydan, Sümer ve Alanönü'ndeki kahvehane toplantılarında seçmene belediyecilik anlayışını anlattı. Karabacak, şunları söyledi: 'Odunpazarı'nın imar sorununu çözmemiz lazım. Ulaşım sorununu, otopark, trafik sorununu çözmemiz lazım. Şu an 50 bin işsizimiz var; bunların çoluk çocuğunu düşünmemiz lazım. Belediyenin maliyetlerini azaltma noktasında çok ciddi çaba harcamamız, kaynakları çok verimli kullanmamız lazım. Eski mahallelerimizde parselasyon sorunumuz var.'
***
YÜZÜGÜLLÜ'YE
BÜYÜK İLGİ
,

Sivrhisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü İlçeye bağlı Böğürtlen mahallesindeki ziyaretinde mahalle sakinleri tarafından büyük ilgi ile karşılandı. İlçede yaşayan 2 bin Araklılı vatandaşların mahallesi olan Böğürtlen'de Yüzügüllü'ye havai fişek gösterisi yapıldı. Vatandaşlar tarafından '2 bin Araklılı Sivrihisar'da Seninle' pankartları açıldı. Yüzügüllü, 'Vatandaşlarımız, bize çok büyük bir ilgi ve sevgi gösteriyor. Bu durum bizi ziyadesiyle memnun ve mutlu ediyor. Gayemiz, Sivrihisar'ımızı Türkiye'nin en gözde ilçeleri arasında en üst sıralara taşımak. Sivrihisarımıza çağın gerektirdiği yatırımlarımızı sırasıyla kazandırıyoruz' dedi. Başkan Yüzügüllü daha sonra Araklılı hemşehrileri ile sohbet etti.
***
HER YERDE
AYNI SORUN

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Emek Mahallesinde bulunan esnafı ziyaret etti. Başkan Kurt, ziyaret sırasında kiminle konuşsa pahalılıktan dert yandı. Ekonomik krizin bellerini büktüğünü söyleyen esnaf ve vatandaşlar, bir an önce önlem alınmasını istedi. Ekonomik krizin toplumun tüm kesimini vurduğunu söyleyen Başkan Kurt, nereye gitse aynı sorunla karşılaştığını vurguladı. Toplumun tüm kesimlerinin ekonomik krizden etkilendiğini kaydeden Başkan Kurt, uzmanların yerel seçimlerden sonra krizin daha etkili olacağına dair uyarıları olduğuna dikkat çekti.
***
BİR VAAT!

TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI AHMET ATAÇ:
Fabrikalar Bölgesi Yunus Emre Parkı ve Yer Altı Otoparkı yapacağız. Kente nefes aldırıyoruz. Şehrin en hareketli ve dinamik bölgesine yapılacak yeşil alan, şehre değer katarken yer altı otoparkı da geniş araç kapasitesi ile kente nefes aldıracak.
***
BİR TWEET!

Odunpazarı çocuğuyla genciyle ve yaşlısıyla projelere ve #VOLKANDOĞAN #Tamamİnşallah
(GÜRBÜZ KARALAR)
***
BİR ADAY!

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) SİVRİHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇİNİ
MEMLEKET: SİVRİHİSAR
MESLEK: ESNAF
YAŞ: 62

Editör: TE Bilisim