BAKANLAR TURU
AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, Milletvekili Emine Nur Günay ve partisinin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan ile birlikte Ankara'da önemli temaslarda bulundu. AK Partili heyet, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i makamlarında ziyaret etti. AK Partili Nabi Avcı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, görüşmelerde Eskişehir ve Odunpazarı'nın konuşulduğunu belirtti. Heyetin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i ziyaret ettiği gün, Alpu'ya yapılması planlanan kömürlü termik santral ihalesinin ertelenmesi dikkati çekti.



***
ÖNÜMÜZDEKİ
DÖNEM ZOR
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gökmeydan Mahallesini sokak sokak gezdi. Ziyaret ettiği iş yerlerinde esnafla sohbet eden Başkan Kurt, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyerek notlar aldı. Ziyaretlerde vatandaşların en çok ekonomik krizden şikayetçi olduğunu ifade eden CHP'li Kurt, 'Uzmanlar, 2019'da işsizliğin bir afet gibi toplumu olumsuz etkileyeceğini söylüyor. Vatandaşlarımız aç, çöpten ekmek topluyor. Bunların hepsinin nedeni iktidarın yanlış ekonomi politikaları. Yerel seçimlerden sonra Türkiye'yi ekonomik olarak daha zor bir dönemin bekliyor' dedi.



***

HER ŞEY ÇİFTELER İÇİN
Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, Çifteler Ziraat Odası seçimlerine katıldı. Yeni seçilen Ziraat Odası Başkanı Necat Yatır ve Yönetime başarılar dileyen Bıyık sonrasında kahvehanede ve misafir olduğu evlerde kadınlara projelerini anlattı. Önceliklerinin her zaman kadınlar olduğunu belirten MHP'li Bıyık onların taleplerini değerlendirerek daha güzel bir Çifteler için gerekli her şeyi yapacaklarını belirterek, başarıya her zaman onların destek ve gayretleri ile yürüyeceklerinin de altını çizdi.



***

İTTİFAK MİHALIÇÇIK'TA
MHP İl Başkanı İsmail Candemir ve İl Teşkilatı, seçim temaslarına Mihalıççık ile devam etti. MHP heyeti ilk olarak partilerinin Mihalıççık ilçe teşkilatını ziyaret etti. MHP Mihalıççık İlçe Başkanı Gürol Görür, MHP (Cumhur İttifakı) Mihalıççık Belediye Başkan Adayı Ali Yörük ve ilçe yönetimi ile buluştu. Sonrasında AK Parti İlçe Başkanı Soner Ergün ve ilçe yönetimi bir araya geldi. Çeşitli kurumları ziyaret eden heyet, daha sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret edilerek sohbet etti.



***
AÇILIŞA KATILDILAR
Seçim çalışmaları kapsamında sık sık vatandaşla bir araya gelen AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, bu kez partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı ile birlikte Türk Dünyası Bilim, Kültür Sanat Merkezi'ndeki TÜVGA'nın hazırladığı sergi açılışına katıldı. Sosyal medya hesabında açılış kurdelesini keserken çekilen fotoğrafı paylaşan Tuç, 'TÜGVA İl Temsilciliği'nin hazırladığı 'Hüzünlü Sessizliklerin Onurlu Öyküleri' fotoğraf sergisine katıldım. 15 Temmuz ruhunu diri tutmak adına hazırlanan serginin açılışını; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan ve Dr. Senai Demirci ile birlikte gerçekleştirdik' ifadelerine yer verdi.



***
1946 YEREL SEÇİMLERİNDEN CHP AFİŞİ



***



BİR YORUM!
Hocam (Yılmaz Büyükerşen) yıllardır verdiğiniz emeğe çok teşekkür ederim. Eskişehir'i yaşanacak şehir yaptınız (BU ŞEHİR ESKİŞEHİR)
Zeki Emir

***



BİR ADAY!
AK PARTİ BEYLİKOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
ÖZKAN ALP
MEMLEKET: BEYLİKOVA
MESLEK: İŞ ADAMI
YAŞ: 47

***



BİR VAAT!
AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BURHAN SAKALLI:
İmar sorunlarından trafik sorunlarına, ulaşım sorunlarından alt yapı sorunlarına kadar hepsi çözülecek. Bizim iddiamız şu: Eskişehir bir dünya şehri olacak. Eskişehir, dünyanın Eskişehir'i olacak. Bunu yaparken de vatandaşlarımızın hayatını güçleştiren her sorun tabii ki çözülmüş olacak. Hayatın ucuzlaştırılması da buna dahil
Editör: TE Bilisim