TEPEBAŞI'NI
TEDAVİ ETTİN


CHP Aday Tanıtım Toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Toplantıda en dikkat çekici şeylerden birisi Tepebaşı'nda yaşayan vatandaşların bulunduğu tribündeki coşkuydu. Henüz toplantı başlamadan sloganlar atmaya başlayan kalabalık, Ataç'ın salona giriş yapmasıyla tezahüratlarını arttırdı. 14 adayın tanıtıldığı toplantıda, en ses getiren Başkan Ataç oldu. Vatandaşların elinde bulunan pankartlar da bir hayli farklıydı. İşte onlardan birisi: Doktorluğu bıraktığını düşünmüştük ama Tepebaşı'nı tedavi ettin Ahmet Ataç.
---------------------------------------------
AK KADINLARLA BULUŞTU

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, partililerle bir araya gelmeye devam ediyor. Ak kadınlara 31 Mart seçimlerindeki hedeflerini anlatan Tuç, Tepebaşı için hazırladığı projeleri de açıkladı. Partililerden büyük destek gören Tuç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Kahvaltımızı Partimizin Kadın Kolları Yönetimi ve Mahalle Başkanlarımız ile yaptık. Tepebaşı'mızın her köşesini her sokağını daha da güzelleştirecek projelerimizi konuştuk.' Tuç'a AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın da eşlik etti.
---------------------------------------
UMUT YÜKLÜ!

Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, önceki gün düzenlenen CHP Aday Tanıtım toplantısından önce Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret ettiği kareyi sosyal medyada paylaştı. Şanlı, 'Belediye Başkanları Tanıtımı öncesi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Hocamızı, CHP Gurup Başkan vekilimiz Sayın Özgür Özel ve yanındaki heyet ile birlikte ziyaret ettik. sonra coşku, umut yüklü, Porsuk Spor Salonunda yapılan aday tanıtım törenine geçtik. Eskişehir'e ve ilçelerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun' ifadelerine yer verdi.
------------------------------
YENİ DÖNEMİ KUTLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla 'Bugün ders başı yapan aydınlık yarınlarımızın teminatı bütün öğrencilerimize yeni dönemde başarılar, kıymetli öğretmenlerimize ve velilerimize kolaylıklar diliyorum' ifadelerini kullanarak 2018-2019 ikinci eğitim öğretim yılını kutladı.
--------------------------------------------
İTTİFAK DESTEĞİ

MHP İl Başkanı İsmail Candemir ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Hasan Kalın'ı ziyaret etti. MHP İl Başkanlığı tarafından paylaşılan fotoğrafta şu ifadelere yer verildi: 'Cumhur İttifakı Adayımız Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ı makamında ziyaret ettik. Yerel seçim süreci ve Seyitgazi hakkında istişarelerde bulunduk. İl Başkanımıza verdiği hediyeden, samimi ve misafirperverliğinden dolayı Başkanımız Hasan Kalın'a teşekkür ederiz. Beka için milli karar, Cumhur için istikrar.'
--------------------------------------------------------------------
BİR VAAT!
AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADATYI BUTHAN SAKALLI:

Göreve geldiğimizde öncelikle Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan hayvan barınağını hayata geçireceğiz. Mevcut barınaklarımızda ise gönüllülerimizden destek alarak, koşulları iyileştireceğiz. 2019 sonuna kadar evcil hayvan mezarlığını bitirmiş olacağız. Şehrimiz hayvan dostu bir şehir olacak, sözümüz söz...
----------------------------------------------------
BİR ADAY!
ALİ YÖRÜK
MHP (CUMHUR İTTİFAKI) MİHALIÇÇIK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

MEMLEKET: Mihalıççık
MESLEK: İMAM
YAŞ: 49
----------------------------------
BİR TWEET!

Sinemaya gittiğinizde, her an Volkan Doğan karşınıza çıkabilir. Cinemaximum'da, film reklamları arasında Doğan'da var. (Arif Anbar)
Editör: TE Bilisim