TEK AŞK ESKİŞEHİR


AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, geçmiş dönemlerde parti teşkilatında görev yapan üyelerle buluştu. Kuruluşundan itibaren partisinin kat ettiği yolu anlatan Sakallı, 'İlk günkü aşkla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Tek aşkımız Eskişehir. Eskişehir için çok çalışacağız ve kazanacağız' ifadelerini kullandı. Teşkilat üyeleriyle 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında da fikir alışverişinde bulunan Sakallı, geçmiş dönemdeki tecrübelerini de dinledi.


ENERJİ ALDI!


AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, Üniversite Caddesini turladı. Gençlerle bir araya gelen Tuç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, 'Gençlerle beraber olmak enerjimize enerji katıyor😊 Bu akşam Üniversite caddesindeydim. Genç arkadaşların müthiş fikirleri var 👍 Yeni dönemde hayata geçirmek üzere birçoğunu not aldım. Mazeret üreten, engel koyan değil; çözen, hayata geçiren bir hizmet anlayışıyla geliyorum' ifadelerini kullandı.


GECE GÜNDÜZ

ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti MKYK Üyesi Harun Karacan, 31 Mart yerel seçimleri için kolları sıvadı. Sosyal medya hesabından 'AK davamızın başarısı için gece gündüz demeden çaba sarf eden Tepebaşı bölgemizin mahalle temsilcileri ve Başkan Adayımız Hasan Tuç ile bu güzel pazar sabahı bir araya geldik. Seçim süreci ve çalışmalar ile ilgili değerlendirmeler yaptık...' paylaşımında bulunan Karacan, seçim çalışmalarında ivmeyi artırmaya başladı.


TEPEBAŞI İÇİN

GÜÇ TOPLUYOR
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Şehrimizde yaşayan Bilecikli kardeşlerimizin düzenlediği, birlik, beraberlik ve dayanışma buluşmasına katıldık. Bilecikli yurttaşlarımız, Tepebaşı'na güç veriyor, ekonomisine büyük katkı sağlıyor ve kentimize ayrı bir renk katıyorlar' ifadelerini kullandı. Hemşehri derneklerine ziyaretlerini sürdüren Başkan Ataç, Tepebaşı'nda hayata geçirdiği projeleri gece gündüz demeden anlatıyor.


YÖRÜK PAZARDA
MHP Mihalıççık Belediye Başkan Adayı Ali Yörük, seçim çalışması kapsamında ilçedeki esnafla bir araya geldi. Pazarı gezerek vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunan Yörük, 31 Mart Yerel Seçimleri için oy istedi. Yörük'e Cumhur İttifakı Mihalıççık İlçe Temsilcileri ve Yönetimleri de eşlik etti.


BİR VAAT!

AK PARTİ ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VOLKAN DOĞAN:
1 Nisan'dan itibaren hiçbir Odunpazarlı hemşehrimiz asfalt ve kaldırım parası ödemeyecek. Haksız yere hiçbir vatandaşımızdan 1 lira dahi alınmayacak


BİR TWEET!

Dilek Dündar:
Bir kişi gelir ve her şeyi değiştirir. Bir kişi ile bir şey olmaz diyenler, tek başına bir şey yapılmaz diyenler, cevap Yılmaz Büyükerşen.


BİR ADAY!

AK PARTİ HAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VEDAT ÇELİKER
MEMLEKET: HAN
MESLEK: İŞ ADAMI
YAŞ: 50
Editör: TE Bilisim