KAHVEYE DAVET

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Emek Mahallesinde kahveleri evleri gezerek geçirdi. Ziyaretlerini sosyal medyadan paylaşan Doğan, 'Tüm hemşehrilerime günaydın.
Güne Emek Mahallesi'nde başladık. Mahalle sakinleriyle çorbalarımızı içerken sohbet ettik ve Odunpazarı'mız hakkında konuştuk. Sabah'ı bizimle karşılayan herkese teşekkür ederim' notunu ekledi. Fotoğrafın altına birçok yorum alan Doğan'a Gündoğdu Mahallesindeki bir vatandaştan teklif geldi. Murat Ağaçseven isimli bir vatandaş paylaşılan fotoğrafın altına, 'Yarın sabah da sizi Gündoğdu Mahallesine bekleriz. Fransız kahve içmeye' yorumunda bulundu.
---------------------------------------------
KAZIM KURT KARARLI!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Başkan Kurt, Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Gittiği her iş yerinde kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Başkan Kurt, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Kurt, Küçük Sanayi Çarşısı'nın Eskişehirliler için en önemli sorunlardan biri olduğunu kaydetti. Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin maketinin bile hazır olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, yeni dönemde bu projeyi hayata geçirmek için uğraşacaklarının altını çizdi.
-----------------------------------------------
YENİDEN ODUNPAZARI'NDA

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, seçim ziyaretlerini İl Başkanı Zihni Çalışkan ile daha önce 2 dönem belediye başkanlığını yaptığı Odunpazarı Bölgesi'nde gerçekleştirdi. Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde seçim ziyaretleri gerçekleştirdi. Odunpazarı Meydanında tezgah açan kadınları ziyaret eden Sakallı, sosyal meydada 'El emeği göz nuru emek veren kadınlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Kadın yoksa yarın yok. Eskişehir hepinizin...' paylaşımında bulundu. Ardından yine Odunpazarı'nda bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Sakallı, 'Gençlerin heyecanı ve coşkusu çok güzeldi. Eskişehir için hep beraber çok çalışacağız Eskişehir hepimizin...' ifadelerini kullandı.
--------------------------------------------
SEÇİM HEYECANI

AK Parti Sarıcakaya İlçe Başkan Adayı Hüseyin Çam, İlçe Başkanı Fatih Er, İlçe Kadın Kolları Başkanı Kadriye Okur, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Akıl ve İlçe Koordinatörü İsmail Enlioğlu ile birlikte yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Gündemin seçim olduğu toplantıda 31 Mart'a kadar yapılacak olan çalışmalar ayrıntılarıyla masaya yatırıldı.
------------------------------------------------
TAKİPTELER

CHP İnönü Belediye Başkan Adayı İsmail Karaköse, Yenice Mahallesinde bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. 'Kahve ziyaretlerimizde sohbet edip şikayet ve istekleri dinliyoruz, çözüm üretiyoruz' diyen Karaköse, mahalle sakinlerine tek tek projelerini anlattı. Vatandaşlardan bazıları Karaköse'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara 'Abi sosyal medyadan takip ettiğime göre açık ara öndesin inşallah' diyerek destek oldu.
-----------------------------------------------
Müjde verecek

AK Parti Günyüzü Belediye Başkan Adayı Menderes Drugut, DSİ 3. Bölge Müdürü ve AK Parti İl Başkanıyla bir araya geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Durgut, 'Bölgemizdeki sulama projelerini hızlandırmak ve sulamalarla ilgili sıkıntıları gidermek için gerekli çalışmalara başladık. Müjdelerle geliyoruz inşallah' ifadelerine yer verdi.
----------------------------------------------

BİR VAAT:

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç: Ben her zaman söylüyorum; küçükbaş hayvancılık çok önemli. Mera olmadan küçükbaş olmaz, küçükbaş olmazsa üretim olmaz. Biz de gerekli desteği vermek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Küçükbaş üretiminde yaşanan sorunlar aşılsın, üretim artsın, tarımda dışa olan bağımlılık sona ersin istiyoruz.
----------------------------------------------
BİR TWEET

Hayri Kaşıkcı‏:
@CHPKAZIMKURT Sevgili Kazım Kurt beyfendi İsmim hayri Kaşıkcı 14 yaşında bir kızım 10 yaşında bir oğlum var. Kütahya'da yaşıyoruz, koyu Eskişehirspor taraftarıyız. Maddi imkanlarımız kısıtlı bu yüzden sizden çocuklarıma forma hediye etmenizi rica ediyorum saygılarımla.
---------------------------------------------
BİR ADAY:

RAFET DEMİRTAŞ
AK PARTİ ALPU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
MEMLEKET: ALPU
MESLEK: TİCARETLE UĞRAŞIYOR
YAŞ: 56

Editör: TE Bilisim