BİRLİK POZU

AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Burhan Sakallı, resmi sosyal medya hesaplarında 'AK Partimiz seçim manifestosunun açıklanacağı aday tanıtım toplantısında yerimizi aldık. #EskisehireYeniHeyecan' notuyla bu kareyi paylaştı.
Sakallı'nın paylaştığı karede, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata birlik pozu verdi.

Sakallı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da olduğu diğer bir kareyle partisinin seçim manifestosunu paylaştı. AK Parti'nin seçim manifestosundan başlıklar şu şekilde: 'Şehir Planları, Altyapı ve Ulaşım, Kentsel Dönüşüm, Benzersiz Şehirler, Akıllı Şehirler, Çevreye Saygılı Şehirler, Sosyal Belediyecilik, Yatay Şehirleşme, Halkla Birlikte Yönetim, Tasarruf ve Şeffaflık, Değer Üreten Şehirler'
----------------------------------------------------
BİR VAAT!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: Bundan sonraki dönemde halk merkezlerini diğer mahallelere de yayacağız. Her mahalleye kreş açacağız. Kadınlar gönül rahatlığıyla çocuklarını bırakarak işe gidebilecek, sosyal hayatın içine karışabilecek.
----------------------------------------------
CHP ADAYLARINI TANITACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 3 Şubat Pazar günü saat 13.30'da Porsuk Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenleyecek. Belediye Başkan adaylarının tanıtılacağı toplantıya CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel de katılacak.
----------------------------------------
VATANDAŞIN İÇİNDE

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, seçim çalışmaları kapsamında her kesimden vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Çamlıca Mahallesindeki esnafı tek tek ziyaret eden Ataç, 'Esnafımız, halkımıza hizmet verirken biz de belediye olarak her zaman yanlarındayız. Eskişehir esnafı kent meseleleri konusunda da oldukça duyarlı, bizlerle paylaştıkları fikirleri son derece değerli buluyorum' dedi. Ataç, yakında zamanda faaliyete geçen işletme sahiplerine de siftah parası takdim etmeyi ihmal etmiyor…
----------------------------------------
BİR TWEET

Evitan Neslihan isimli Twitter kullanıcısı Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Halk Süt projesini örnek gösterdiği tweetinde 'Ülkemizde Güzel Şeyleri De Görelim...Teşekkürler Büyük Başkan #YılmazBüyükerşen' notunu düştü.
--------------------------------------
DESTEK İSTEDİ

Saadet Partisi (SP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Baştürk, resmi sosyal medya hesabında yapığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ''DÜRÜST Başkan DÜRÜST Yönetim' anlayışını benimseyerek çıktığımız bu yolda siz kıymetli dostlarımın ve hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum. #DürüstOlmakGerekirse #eskisehir bizim için çok değerli '
------------------------------------
TALEPLERİ DİNLEDİ

Cumhur İttifakı'nın Çifteler Belediye Başkan Adayı olan MHP'li Kadir Bıyık, ilçe başkanları ile birlikte Taşıyıcılar Kooperatifini ve sanayiyi ziyaret etti. Burada vatandaşın sorunlarını dinleyip çözüm yolları üzerinde konuşan Bıyık daha sonra AK Parti İlçe koordinatörü Ergin Gül, İlçe Başkanı Mustafa Yeşil, Kadın Kolları Başkanı Serpil Can ve İlçe yöneticilerini seçim irtibat büromuzda ağırladı. Bıyık, 'MHP İlçe Başkanımız ve yönetimimizle istişareler yaparak yol haritamızı belirledik' dedi.
----------------------------------
BİR ADAY!

HAMİD YÜZÜGÜLLÜ
AK PARTİ SİVRİHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
MEMLEKETİ: SİVRİHİSAR
MESLEK: İŞ ADAMI
YAŞ: 46
------------------------------------
PROJELERİNİ ANLATTI

AK Parti Han Belediye Başkan Adayı Vedat Çeliker, ilçenin Kayı Mahallesinde kurulan Çarşamba Pazarını ziyaret etti. Pazarda hem hemşerileri hem de pazarcı esnafıyla sohbet eden Çeliker, kazanması halinde mahalleler için yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Vatandaşlar Çeliker'e büyük ilgi gösterirken, 'Daha yaşanabilir bir Han' istediklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim