GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Karadere, Bozdağ ve Hekimdağ Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Kırsal bölgeler için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Ataç, 'Kırsal mahallelerimizi, kent merkezimizdeki hiçbir mahallemizden ayrı tutmadık. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımız da belediyemizin hizmetlerinden herhangi bir aksaklık yaşamadan eşitçe faydalanıyor. Kentiyle-kırsalıyla; daha güzel, daha yaşanabilir bir Tepebaşı'nı geleceğe hep birlikte taşıyacağız. Tepebaşı halkı benim için çok kıymetli. En uzak noktaya varıncaya dek hizmetlerimiz ve çalışmalarımız eşitçe ulaşmaya devam edecek' dedi.

***

TECRÜBELERİNDEN FAYDALANDIK

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Kargın, Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı MHP'li Kadir Bıyık'ı ofisinde ziyaret etti. Kargın'ın bilgi birikiminden ve tecrübelerinden faydalandıklarını söyleyen Bıyık, 'Bir Ülkücünün nasıl belediyecilik yaptığını gördük, yeniden Emirdağ Belediye Başkan Adayı olan Başkanımıza başarılar dileriz' dedi. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kadir Bıyık, daha sonra Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

***

YANLIŞ POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Benli Geri Dönüşüm Fabrikasını ziyaret etti. Ekonomik krize değinen Başkan Kazım Kurt, ekonomik krizden en çok işçi ve emekçilerin etkilendiğini söyledi. Aldıkları maaşlarla geçinmekte zorlanan işçi ve emekçilerin maaşlarının her geçen gün eridiğini vurgulayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 'Bugün Türkiye'de çekmiş olduğumuz sıkıntıların tamamının sorumlusu Türkiye'yi yöneten partidir. 17 yıldır ezici bir çoğunlukla iktidar olanlar, eğer hala sorunları çözemediyse ve bundan sonra çözeceğim diyorsa, inandırıcı olmaz. Bugün yaşadığımız ekonomik sıkıntıların tek nedeni de iktidarın yanlış ekonomi politikası. Bir an önce bu yanlıştan vazgeçilmeli' diye konuştu.

***

TEPEBAŞI'NDA YENİ YÖNETİM

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu listesi açıklandı. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Onur Oskay, Erdem Koçak, Kübra Erdurmaz, Abdülkadir Sönmez, Hilal Kütahyalı, Halil İbrahim Taşdöner, Umur Arslan, Ebru Özcan, Cihan Danış, Çetin Yılmaz, Oktay Birgül, Muharrem Kayalı, Sema Kurtay, Nurullah Kaynarca, Seydi Kartalca, Abdullah Çakmak, İsmail Çankaya, Şerife Karamanlı, Tuğba Aydın Yıldırım, Aşkın Gıcır, Uğur Durukan, Mehmet Çakmak, Nurcan Ulualan, Nutu Coşkuner.

***

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Kurtuluş Mahallesindeki MHP'li gençlerle bir araya gelen Doğan, gerçekleştirdiği toplantılarda projelerini anlatıyor. Sosyal medya hesabında vatandaşlarla fotoğraflarını paylaşan Doğan, 'Cumhur İttifakı gençlik buluşmamızda, Kurtuluş Mahallemizdeki genç arkadaşlarımla bir araya geldik. Onlar bizim geleceğimiz dolayısıyla gençlerle birçok ortak proje yapacağız' notunu düştü.

***

BİR VAAT!

CUMHUR İTTİFAKI ÇİFTELER ADAYI KADİR BIYIK:
İlçedeki bakıma muhtaç olan yaşlı vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda korunması, bakılması, sosyal ve psikolojik gereksinimlerinin sağlanması amacıyla belediyemiz bünyesinde Huzur Evi kurulacak.

***

BİR ADAY!

AK PARTİ TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN TUÇ
MEMLEKET: ESKİŞEHİR
MESLEK: MÜTEAHHİT
YAŞ: 52

***

BİR TWEET!

Eskişehir çok güzel düzenlenmiş bir şehir. İki gün içerisinde şehrin sistemini öğrenip kolayca gezebiliyorsun. Bende aynı şekilde arkadaşlarımla gezmiştim ve çok eğlenmiştim Sn. Yılmaz Büyükerşen'e ayrıca hayranım.
Editör: TE Bilisim