Şehitler için konvoy düzenleyen Eskişehirliler, teröre tepki konvoyu oluşturarak taziye dileklerini iletmek için şehidin baba ocağına gitti. Burada aileye başsağlığı dileklerini ilettikten sonra, İstiklal Marşı okuyarak şehitler için dua etti. Şehit Kosacı'nın ailesi de gerçekleştiren ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.

ŞEHİT AİLESİNDEN TÜRK BAYRAĞINA YAPILAN SALDIRIYA SERT TEPKİ

Ziyaret sırasında şehit yakınları, cenazeden önce evlerinin önünde asılı olan Türk Bayrağı'na, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı yapıldığını ve bayrağın yırtılarak yerinden alındığını söyledi. Türk Bayrağı'na yapılan çirkin saldırıya sert tepki gösteren şehit yakınları, 'Hangi delikanlı bayrağı kesip götürdüyse, o ortaya çıksın. Öyle gecenin bir yarısı gelip, buradan bayrak kesip gitmek vatan hainliğidir. O yüzden kimse gözüksün. Bayrağı kimse indiremez bu Tepebaşı'nda. İndirecek adam gelsin delikanlıysa, benim karşıma çıksın. 10 kişi, 20 kişi, 50 kişi, 100 kişi önemli değil. Gelsin benim karşıma çıksın. Delikanlılık neymiş görsün' diyerek tepki gösterdiler.

ŞEHİDİN ABLASI YIRTILAN BAYRAĞIN UCUNU CEBİNDE SAKLIYOR

Şehidin ablası, yırtılan Türk Bayrağı'nın kalan parçasını cebinden çıkararak, 'Parçası cebimde duruyor. Ucunu kopartmışlar da bırakmışlar. Yırtmış atmış, parçasını ben saklayacağım' diyerek, parçayı öperek tekrar cebine koydu. (İHA)

Editör: TE Bilisim