Ciddi mesai harcıyoruz
'Çok coşkuluyuz, çok mutluyuz' diyerek sözlerine başlayan Akgören, 'Geçen hafta Altay maçında galip gelmemiz lazımdı ama ilk devrenin uzatmalarında yediğimiz gol bizi kahretti. Hayırlısı olsun, bir puanda iyidir dedik. Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte 12 günden beri çok ciddi mesai harcıyoruz. Takımızın bütün sorunlarını tespit ettik. En acil noktalarına müdahale ettik Bu takım bu ligin en iyi beş takımı arasında. Bunu sene başından beri söylüyoruz' diye konuştu.

Takımı ligde tutacağız
Akgören, 'Bu takıma değer verilmesi ve sözlerin tutulması halinde bu takımın düşme tehlikesi olmayacak. Atanmışların, seçilmişlerin, odaların, esnafların, işçisinin öğrencinin işsizin herkesin desteği ile bu takımı bu sene ligde tutacağız. Seneye çok farklı bir program yapacağız. Coşkudan dolayı iddialı konuşmak istemiyorum ama çok mutluyuz. Eskişehir halkına hediyemiz olsun. İnşallah devamı gelecek' ifadelerini kullandı.

Herkesi kutladı
Başkan Akgören, 'Bu takımın taraftarını kutluyorum. Takımızı teknik heyetimizi kutluyorum. Bizleri yalnız bırakmayan şehrimizin protokolünü kutluyorum. Bu şehir çok daha güzellerine layık. Biz de bunu başarabilirsek, çok mutlu oluruz. ES TV aracılığıyla Eskişehir halkına teşekkür ediyoruz' şeklinde konuştu.

7 puana razıyız
'Kalan son 3 maçta 3'te 3 yapmayı hedefliyoruz' diyen Akgören, 'Ama 7 puana razıyız. 12 puanda bitirebilirsek ikinci yarı için çok daha farklı şeyler konuşuruz. Konuşacak çok şey var şimdi uzatmayım' ifadelerini kullandı.

Kimse küsmüş değil
12 günden bu yana şehrin her kesimi ile temasa geçtiklerini belirten Başkan Akgören, 'Hani bu takıma şehir küsmüş kimse destek vermiyor diyorlar ya, net söylüyorum böyle bir şey yok. Bakın bütün şehir arkamızda. Kimse bu takıma küsmüş değil. Bizlere kimin nasıl destek verdiğini tek tek anlatacağız. O zaman herkes bir biriyle gurur duyacak. Birleşmeye çok yakın bu şehir. Ondan sonra çok güzel günler gelecek. Şu anda coşkundan dolayı yanlış konuşabilirim. Daha fazla konuşmayayım. Eskişehir halkına teşekkür ediyorum' dedi.
Editör: TE Bilisim