Transferleri açıkladı

Önce Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan'ı odasında ağırlayan Ünal, hem başkan Zeydan hem de oda üyeleriyle sohbet etti. Eskişehir Ticaret Borsası'ndan sonra Ünal'ı Eskişehir Ticaret Odası ziyaret etti. Başkan Ünal oda başkanı Metin Güler ve üyeleriyle Eskişehirspor'u konuştu. Ünal, her iki ziyarette de transferleri açıkladı.

'Loca alın' çağrısı

Başkan Halil Ünal oda başkanlarının ziyaretinde transferleri açıklarken açık destek de istedi. Ünal, 'Yeni stadyumumuzda değerli oda başkanlarımızın ve üyelerimizin loca almalarını istiyoruz. Gün destek günü. Gün birlik beraberlik günü. Eskişehirspor bu şehrin takımı. Bu şehrin değeri. Hep birlikte iyi günler için destek olmalıyız' dedi.

'Bugün takıma katılacak'

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Semih Şentürk transferinde müjdeyi verdi. Ünal, 'Semih Şentürk bir aksilik olmazsa yarın (bugün) takımımıza katılacak. A Milli Takımımızda başarıyla ter döken, ülkemizin kaliteli forvetlerinden biri. Takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum Her konuda anlaştık' şeklinde konuştu.

'Monaco maçı sonrası…'

Ünal, 'Fenerbahçe'de forma giyen stoper Hakan Çinemre'yi transfer etmek istiyoruz. Ancak hocası Vitor Pereira bırakmak istemiyor. Bu sorunu çözeceğiz. Önemli mesafe kat etti. Kendisi Fenerbahçe'nin Monaco ile deplasmanda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı sonrası muhtemelen takımımıza katılacak' ifadelerini kullandı.

Orta saha müjdesi

Başkan Ünal, Semih Şentürk ve Hakan Çinemre'nin ardından bir transfer müjdesi daha verdi. Ünal, 'Orta sahamıza takviye yapacağız. Alacağımız oyuncu yine ses getirecek. Gayemiz bu takımı bu sezon şampiyon yapmak. Bu ligde fazla durmak istemiyoruz. Bir kaza yaşadık ama artık ait olduğumuz ligde olacağız. Bunun kadrosunu kuruyoruz' dedi.

'Ali ile görüşüyoruz'

Siyah-Kırmızılı ekipte kadro kalitesini Süper Lig ayarında yaptıklarının altını çizen Başkan Ünal, 'Boffin gibi, Kaan gibi, Kamil gibi futbolcuları kadroda tuttuk. Kaliteli isimleri aldık. Mevkilerde rekabet için alternatifler oluşturdu. Takımımızın eski kalecisi Ali Şaşal Vural'la görüşmelerimiz sürüyor. Takıma kazandırmak istiyoruz' diye konuştu.

Editör: TE Bilisim