Galip Güzel listede
Transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor'da liste bir hayli kalabalık. Geçen sezon Çaykur Rizespor'da forma giyen 31 yaşında orta saha oyuncusu Galip Güzel için Rize ekibi ile görüşmeler devam ediyor. Sözleşmesi devam eden futbolcuyu gelecek sezonun kadrosunda düşünmeyen Karadeniz ekibi kolaylık sağlayacak. 1. Lig'de son iki sezonda Sivasspor ve Çaykur Rizespor'da şampiyonluklar yaşayan Galip, 1gole de dönük bir orta saha.

Ferhat Kiraz sürprizi
Listede yer alan diğer bir isim ise Ferhat Kiraz (29). Daha önce Gençlerbirliği, Boluspor, Bursaspor, Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor ve son olarak Ankaragücü'nde forma giyen Ferhat, etkili sol ayağı ve topla olan hızıyla biliniyor. Geçen sezon Ankaragücü'nde forma giyen ve şampiyonluk yaşayan Ferhat'ı Başkent ekibi Süper Lig kadrosunda düşünmüyor. Ferhat Kiraz konusunda görüşmeler ve pazarlıklar devam ediyor.

Mehmet Akyüz isteniyor
Es Es'te forvete düşünülen isimlerin başında Mehmet Akyüz geliyor. 32 yaşında forvet oyuncusu daha önce Sakaryaspor, Gençlerbirliği, Tavşanlı Linyit, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor, Giresunspor ve son olarak Denizlispor'da forma giydi.
Denizlispor'a geçen sezon devre arasında transfer olan Mehmet, 15 maçta attığı 12 golle takımın ligde kalmasında önemli paya sahip oldu. Mehmet için de sıcak para bekleniyor.

Listede yer alan diğer isimler
Selçuk Şahin
Marko Simiç
Aras Özbiliz
Fatih Aksoy
Samed Ali Kaya
Hakan Aslantaş
Kamal Issah
Sabri Sarıoğlu
Günay Güvenç
Hamido Traore
Editör: TE Bilisim