Eskişehirli sanatseverler tarafından büyük beğeni ile dinlenen Musa Göçmen, resitalde Gelgitlerim, Uzak Yalnızlığım, Cumhuriyet, Su gibi eserlerini piyano ile seslendirirken, Tam Ortasındayım Ömrümün eserini ise seyircilerle birlikte söyledi.
MESAJ VERİYOR
İnteraktif bir şekilde ilerleyen konserde Musa Göçmen, 'Titreşimler hayatın sırrı olarak her an bizimle. Mesela kuşlar ötüyorsa ruhumuza her şeyin yolunda gittiğine dair doğadan bir mesaj geliyor ve tüm bedenimiz o komuta uyuyor. Derin sessizlikler ve gürültülü ortamlar tehlike sinyalleriyle stresli dakikalara hatta saatlere yönlendiriyor bizi. Vücudumuzdaki titreşimler düzensizleşip de bizi sağlıktan uzaklaştırmaya başladığında ise tehlike sinyalleri çalmaya başlıyor' dedi.
GÜCÜ ANLAŞILIYOR
Şifanın sırrı da bu denizde saklı olduğunu söyleyen Göçmen, 'Yıllardır bu konuda çalışmalar yapmaktayım. Günümüzde frekansların gücü yavaş yavaş anlaşılmaya ve yaygınlaşmaya başladı. İşte bu konser 528 Hz ile başlayan ve titreşimin en mükemmel hali müzik ile size yepyeni kapılar açacak ve içindeki sırrı anlamaya çabalayacak. Bu konser sizi bu gün farklılaştıracak ve sizin için bir şifa olacak' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim