13 dakika rötarlı
Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig'in 32'nci haftasında deplasmanda Gaziantepspor'un konuğu oldu. Rakip takım sahaya çıkacak mı, çıkmayacak mı? Söylentilerinin ardından, maça son anda çıkma kararı alan ev sahip takım oyuncularının, sahaya geç gelmesi ve takım listesini imzalayacak yönetici olmaması yüzünden mücadele 13 dakika geç başladı. Stadyumda görevli olmamasından dolayı da İstiklal Marşı da çalınmadı.

İlk devre durgundu
Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takım da pozisyona girmekte inanılmaz zorlando. Akılda kalan ilk ve tek pozisyon Eskişehirspor'un golüydü. Kırmızı Şimşekler 44'üncü dakikada Bruno Mezenga ile fileleri havalandırdı.

Kaan farkı 2'ye çıkarttı
Soyunma odasına golle giden Es Es, ikinci yarının hemen başında bulduğu golle farkı ikiye çıkarttı. 49'uncu dakikada Bilal Aziz Özer'in pasında sol kanattan Hasan Ayaroğlu'nun içeriye yerden yaptığı ortayı Kaan gelişine yerden bir vuruşla filelerle buluşturdu.

Fark giderek açıldı
Dakikalar 72'yi gösterdiğinde sağ kanattan gelişen Eskişehirspor atağında Hasan Hüseyin ceza sahasına sokuldu. Hasan Ayaroğlu'na verdiği pası Ayaroğlu gole çevirdi ve skor 3-0'a geldi. Sadece 3 dakika sonra Hasan Ayaroğlu'nun ceza sahası içerisine gönderdiği pası Bruno plase vuruşu ile ağlara gönderdi. Perdeyi Antep ekibi kapattı. 83'te Hüseyin'in ceza sahası içerisine yaptığı ortayı Oktay düzgün vuruşu ile gole çevirdi. Maç 4-1 Es Es'in üstünlüğüyle sona erdi.
Editör: TE Bilisim