Sivasspor'u örnek gösterdi
6 maçtan 4 puan çıkartan ve ligin tehlikeli bölgesinde yer alan Eskişehirspor'un son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, 'Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig şampiyonu Sivasspor 5.hafta da ligde 4 puanı vardı ve bizle aynı durumdaydı, fakat sezonu şampiyon olarak tamamladılar' dedi.
'Destek olmalıyız'
Konuşmasına devam eden Diri, 'Tabi bizim işimiz daha zor puan silme ve transfer yasakları ile uğraşıyoruz. Fakat kimse vazgeçmesin kimse olumsuz hava yaratmak için çaba sarf etmesin. Biraz daha sabredip Sinan başkanımızın daha da arkasında durarak, yeni gelen Yücel İldiz hocamızla inşallah bir çıkış yakalayacağız' dedi.
'Bu şehire yakışmıyor'
Diri, 'Bu bağlamda hafta sonu oynayacağımız Manisa maçı için tüm şehir bugünden kenetlenmeli. Ay sonuna kadar devam eden kombine satışlarına gereken önemi vermeli. Özellikle VIP tribün bomboş Localar bomboş bu şehre yakışmıyor. Seçilmişlerimize, atanmışlarımıza, ticaret ve sanayi odalarına artık çağrı yapmıyoruz' dedi.
'Kimse hayal satmasın'
ETB Başkanı Murat Diri sözlerini şu şekilde bitirdi; 'Varsa aralarında delikanlıyım diyen kendine yakışanı yapıp, bu zor günler de Es Es'imize sahip çıkar destek verir. Aksi halde kimse bize hayal satmasın. Yiğit harmanda değil meydanda belli olur. Varsa böyle yiğitlerimiz çıksın meydana görsün tüm şehir.'
Editör: TE Bilisim