Hesap-kitap yapılıyor
Spor Toto 1. Lig'de Gaziantepspor ve Manisaspor'un ardından düşecek son takım henüz netlik kazanmazken, kalan iki haftada inanılmaz bir rekabet yaşanacak. Kalan maçlar göz önünde bulundurularak yapılan hesaplar her maç sonrası değişiyor. Son iki maç öncesi 37 puanı bulunan Eskişehirspor'un ikili averajda hem Denizlispor'a hem de Samsunspor'a üstünlüğü bulunyor. Boluspor ve Adanaspor maçları büyük önem arz ediyor.

Biletler satışa çıktı
Kırmızı Şimşeklerin, 28 Nisan Cumartesi günü saat 15.30'da konuk edeceği Boluspor maçının bilet satış programı belli oldu. Dün satışa sunulan biletlere taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Cezalı blok bulunmazken, bu kez taraftar sayısının 20 bini aşıp 25 bine yaklaşması bekleniyor.

Gişeler bugün kapalı
Kulüpten yapılan açıklamada, 'Gişelerimiz, 23 Nisan'da resmi tatil olması sebebi ile kapalı olup, 24 Nisan Salı günü hizmet verecektir. Gişelerimizin çalışma saatleri 08:40 -17:40 olup, 28 Nisan 2018 tarihli müsabaka günü passolig gişelermiz yeni Stadyum'da hizmet verecektir. Ayrıca, müsabaka günü Passolig Kart basımı yapılmayacaktır' denildi.

Fiyatlar aynı tarifeyle
Eskişehirspor yönetimi iç sahada son oynanan Samsunspor maçında olduğu gibi kritik Boluspor maçında da bilet fiyatlarında aynı tarifeyi uyguladı.

Bilet fiyatları şu şekilde
Kale arkası : 1 TL
Maraton : 5 TL
VIP : 10 TL
Misafir : 1 TL
Editör: TE Bilisim