En farklı galibiyet
Siyah Kırmızılı kulübün yaşadığı en zor dönemlerden birinde arma ve renkler için mücadelesine terinin son damlasına kadar devam etmeye çalışan Kırmızı Şimşekler, Samsun deplasmanında sezonun en farklı galibiyetini aldılar. Baştan sona Eskişehirspor'un üstünlüğü ile geçen mücadelede, Siyah Kırmızılı futbolcular rakip fileleri 4 kez havalandırdılar.
Perde Ofi ile açıldı
Karşılaşmada dakikalar 6'yı gösterirken Kenan'ın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Gökay'ın şutunu Kayacan soğukkanlılıkla kornere çeldi. 35. dakikada ceza sahasına gelen ortaya ters bir kafa vuruşu yapan Hasan Hüseyin'in topunu kaleci Kayacan son anda kornere gönderdi. 38'de ise maçın ilk golü geldi. Ceza sahasının sağında topla buluşan Ofoedu'nun vuruşunda top filelerle buluştu ve Eskişehirspor 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 Es Es'in üstünlüğü ile bitti.
Gol yağmuru
İkinci yarıda dakikalar 60'ı gösterirken topa hatalı çıkan kaleci Furkan'ın hatasını affetmeyen Bruno, meşin yuvarlağı boş kaleye yollayarak farkı 2'ye çıkardı. 63. dakikada orta sahadan aldığı topla çalımlarla ceza sahasına giren Erkan Zengin, Furkan'ın sağından meşin yuvarlağı filelere yolladı ve durum 3-0 oldu. 78. dakikada Samsunspor defansının ofsayt itirazları yaptığı pozisyonda topla buluşan Ofoedu, sol çaprazdan temiz bir şutla takımının 4. golünü kaydetti ve Eskişehirspor Samsun'u 4-0'lık skorla yenmeyi başardı.
Editör: TE Bilisim