Hakem penaltıyı gösterdi
Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanan 20'nci hafta maçına Siyah Kırmızılı temsilcimiz güzel başladı. Ev sahibi ekip 3. dakikada İsmail'in sağ taraftan ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Eze'nin kafa vuruşuyla meşin yuvarlak kalenin üstünden dışarı çıktı. 5'inci dakikada ise Alperen, ceza sahası içerisine giren Chico Ofoedu'yu düşürünce Hakem Volkan Bayarslan penaltı noktasını gösterdi.

Semih'ten şık bir gol
Topun başına 5 haftadır fileleri havalandıramamış olan Bruno Mezenga geçti. Kaleci ve topu farklı köşelere gönderen Mezenga takımının ilk golünü kaydetti. Bu noktadan sonra ev sahibi ekip uzunca bir süre etkili olamadı. 20'nci dakikada ise Kırmızı Şimşeklerin ikinci golü geldi. Denizlispor savunmasından seken topa ceza alanı içinde gelişine sert bir şekilde vuran Semih Şentürk, meşin yuvarlağı filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.

20 dakika yetti
İlk yarıda başka gol olmayınca Es Es ikinci yarıya 2-0'lık üstünlükle başladı. Heyecan içinde geçen ikinci yarıda, hem ev sahibi ekip, hem de Kırmızı Şimşekler yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı ve maç 2-0 Eskişehirspor'un galibiyetiyle noktalandı. Es Es, aldığı bu galibiyetle puanını 21'e çıkartarak 14.sıraya yükseldi. Denizlispor ise 17 puanla düşme hattındaki yerini korudu.
Editör: TE Bilisim