Hoşnudiye Mahallesi'nde tartıştıkları şahsı bıçakladığı iddia edilen 3 şüpheli, olay yerine yakın bulunan Yunus ve Güven Timleri tarafından yakalandı.

Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi üzerinde 4 kişi henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma aniden büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Onur K, tanımadığı 3 kişi tarafından bıçaklandı. Bıçaklama esnasında olay yerinde bulunan bir sivil polis şüphelilerin kaçmasına izin vermedi. Daha sonra olay yerine gelen Yunus ve Güven Timleri, Onur K.'yı bıçakladığı iddia edilen 3 şüpheli yakalandı. Olaya müdahale eden ekipler, yaralanan Onur K. için 112 Acil Servis ekibi çağırırken, şüpheliler kelepçelenerek ekip aracına bindirildi.

İlk müdahaleyi olay yerinden geçen bir doktor yaptı

Öte yandan belden aşağısından bıçaklanan ve aşırı kan kaybeden Onur K.'ya, sağlık ekipleri gelene kadar çevreden geçen bir doktor müdahale etti. Ambulans ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Onur K.'nın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, şüpheliler ifadeleri alınmak üzere polis merkezi amirliğine götürüldü. (İHA)

Editör: TE Bilisim