Maç Konya Tesisleri'nde
Ligin başlamasına 10 günden az bir süre kala tempoyu iyice yükselten Teknik Direktör Fuat Çapa, çift antrenmanların yanı sıra ciddi hazırlık maçlarıyla da takımını görme fırsatı yakalıyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Eskişehirspor, son hazırlık maçında saat 19.00'da Konyaspor ile Konyaspor Tesisleri'nde karşılaşacak.

Lig öncesi ciddi sınav
Temmuz ayının başından bu yana sıkı çalışan Es Es, yeni sezon kapsamında şimdiye kadar 5 hazırlık maçı oynadı. Es Es bunların 4'ünde galip gelirken, birinde berabere kaldı. Şimşekler, MC Oran, Hacettepe, Osmanlıspor ve Karacabey Birlikspor'u mağlup ederken, Süper Lig ekibi Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu akşamki Konya maçı lig öncesi son ciddi sınav.

Maç sonu Giresun mesaisi
1. Lig'in ilk haftasında 12 Ağustos Pazar günü saat 19.30'da Giresunspor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor, bu akşam oynayacağı Konya maçının ardından Giresun mesaisine başlayacak. Maçın ardından Eskişehir'e dönecek olan Takım, yarın tesislerinde Giresunspor maçının hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.
Editör: TE Bilisim