AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan Memur-Sen'e bağlı Sağlık Sen ve Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık Sen'i ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının sorunları ile ilgili istişarelerde bulundu.

İlk olarak Memur-Sen'e bağlı Sağlık Sen'i ziyaret eden vekil Karacan Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek sağlık çalışanlarının problemlerini dinledi. AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ise eğitim ve sağlık konularında yaşanan sıkıntıları hem Ankara hem de Eskişehir nezdinde çözmeye çalışacaklarını belirterek, 'Eskişehir hepimizin. Bu yüzden herkesin bu şehre müdahil olması gerekiyor. Biz bu konuda yaşanan sıkıntıları çözmek için varız. Sorunları hem Ankara nezdinde hem de Eskişehir nezdinde çözmek için gayret sarf edeceğiz' diye konuştu.

ÖNEMLİ OLAN ESKİŞEHİR'İN KALİTESİNİ ARTTIRMAK

Karacan'ın bir sonraki adresi Türkiye Kamu Sen'e bağlı Türk Sağlık Sen üyelerini ziyaret etti.

Türk Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Kararman sağlık çalışanlarının sorunlarının günden güne katlanarak devam ettiğini kaydederek, 'Döner sermayelerin emekliliklere yansıtılması, iş yerlerinde gördüğümüz baskı ve mobing, maaşlarımızın düşüklüğü, 112 çalışanları, aile sağlığı çalışanları, üniversite hastanelerinin maddi sıkıntıları ve personel eksikliği başlıca sorunlarımız' ifadelerini kullandı.

Harun Karacan da ziyaretten dolayı kendisinin de mutlu olduğunu dile getirerek, 'Biz öncelikle Türkiye milletvekiliyiz, sonra Eskişehir milletvekiliyiz. Seçim zamanı herkes görüşünü dile getirebilir ama seçim bittikten sonra milletvekili olarak bize düşen görev tüm kesimin sorunlarını alıp ortak payda buluşmamız gerekiyor. Mühim olan Eskişehir'imizin kalitesini arttırmak ve sorunlarını gidermek için çalışmak. Sağlık çalışanlarımızın özellikle rahat edebilmesi için milletvekili olarak ödevi alıp ortak bir havuzda toplayıp, bizim bunları yetkili etkililere iletmemiz gerekiyor' dedi. (HM)

Editör: TE Bilisim