Çağdaş Sanatlar Galerisi'de düzenlenen Suluboya Günleri'nin üçüncü çalışma atölyesi ve workshop çalışmalarına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Başkan Yardımcısı Figen Engin, Uluslararası Suluboya Derneği üyeleri ile çok sayıda suluboya meraklısı katıldı. Workshopa katılan Başkan Kurt da katılımcılar il birlikte suluboya resim yaptı. Atanur Doğan'ın çalışmalarını yürüttüğü workshop ile Suluboya Günlerinde çalışma atölyeleri ve workshoplar sona erdi. Katılımcılara, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un ve Uluslararası Suluboya Derneği başkanı Atanur Doğan'ın katılımıyla düzenlenen törende sertifikaları verildi.

Törende konuşan Başkan Kurt, 'Bu sanat galerisinde; binlerce hayale dokunduk, sanatın paylaşılır ve çoğaltılabilir olduğunu gösterdik, duygularına dokunduğumuz insanların hayal dünyalarının nasıl değiştiğine şahitlik ettik. Açtığımız sergilerimizi binlerce insanla buluşturduk. Çünkü, hepimiz kendimizi ifade etmek isteriz. Sanatçı resim yaparak yaşama dair etkilendiği ne varsa onları insanların görebilecekleri bir biçime dönüştürür ve duygularını başkalarına ulaştırır' dedi.

Odunpazarı Belediyesi ve Uluslararası Suluboya Derneği tarafından Çağdaş Sanatlar Galerisi'nde düzenlenen 'Suluboya Günleri' 18 Ağustos Cuma Günü sona erecek. HM

Editör: TE Bilisim