Akgören kardeşler ağırladı
Tesislerde yaşanan yemek sorununun ardından, şehrimizin değerli esnafları tarafından verilen moral yemeklerinde bir araya gelen teknik kadro ve futbolcular, son olarak Mustafa Akgören ve Kerem Akgören kardeşlerin sahibi olduğu Kocatepe Kahve Evi'nde misafir edildi.
Eskişehirspor tribünlerinin geçmişte amigoluğunu yapan ve yönetici olarak da arma ve renklere hizmet etme ayrıcalığını yaşayan Mustafa Akgören, Eskişehirspor'u ağırlamaktan gurur duyduğunu belirtti.

Sizinle gurur duyuyoruz
Akgören, 'Son yıllarda ne şartlar altında mücadele ettiğinizi bütün Eskişehir biliyor. Öncelikle bilmelisiniz ki sizinle gurur duyuyoruz. Bizler size inanıyor ve güveniyoruz. İçiniz rahat olsun. Önümüzde bir kongre süreci var. İllaki birileri yönetime seçilecek ve size ödenmesi gereken ödemeler yapılacaktır. Siz sadece saha içerisine odaklanmaya çalışın. Bugün bu yemekte bizler sizi misafir ettik ancak kapılarımız size her zaman açık. Hepinize afiyet olsun' dedi.

Teşekkür ettiler
Teknik kadro ve futbolcular, Eskişehir'in eşsiz lezzetlerinden Balaban Köfte ziyafeti etti. Yemeğin ardından Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ve Kaptan Sezgin Coşkun bu nazik organizasyondan dolayı Mustafa Akgören ve Kerem Akgören'e teşekkür etti.
Eskişehirspor resmi sitesinden de 'Takımımızı akşam yemeğinde Kocatepe Kahve Evi'nde misafir eden değerli kongre üyelerimiz Mustafa Akgören ve Kerem Akgören'e nazik jestlerinden dolayı teşekkür ederiz' açıklaması yapıldı.
Editör: TE Bilisim