Diri açıklama yaptı
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri dün tesislerde yapıla grevde yaptığı açıklamada, 'Günlerdir Eskişehirspor taraftarının sesine kulak tıkayan, Eskişehirspor'un yok oluşuna bir köşeye çekilip bakan, şehrimizin bütün seçilmişleri ve atanmışlarını hep bir arada, hiçbir siyasi görüş, oda fark etmeksizin toplu bir şekilde aramızda görmediğimiz sürece tesislerde açlık grevimiz başladı. Bu böyle devam edecektir' dedi.

Özeçoğlu desteklenmeli
'Şehrimiz eğer, seçilmişler ve atanmışlar toplu bir halde bir araya gelip Eskişehir'in en büyük sorunu olan Eskişehirspor için bir çözüm arayışına girmedikleri sürece bu eylemimiz devam edecektir' diyen Diri, 'Eskişehirspor için Eskişehirspor taraftarının yanında olmalarını ve bu işe elini taşın altına koyabilecek şehirdeki isimleri desteklemelerini istiyoruz. Bizler Eskişehirspor taraftarı olarak Sinan Özeçoğlu'nun bu süreçte manevi bile olsa desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz' şeklinde konuştu.

Bu kibir neden?
Diri sesleri duyulana kadar tesislerde eylem yapacaklarını belirterek, 'Bu ateşten gömleği giymeye niyetli biri varken hala bu kadar kibirlenmek ulaşılmaz tavırlar sergilemek Eskişehir gibi modern, Yunus Emre'nin hoşgörü şehri olarak bakılan bir şehrin seçilmişlerine, atanmışlarına yakışmamaktadır. Kendilerini bulundukları koltuğun manevi değerini daha iyi idrak ederek bizlerle beraber taraftar ile beraber ve Eskişehir halkı ile beraber bu mücadeleye destek olmalarını bekliyoruz. Sesimiz duyulana kadar buradayız' ifadelerini kullandı.

'Çare sensin Özeçoğlu'
Taraftarları daha sonra tesislere çadır kurarak eyleme başladı. Taraftarlar üzerinde 'Sen ben yok Eskişehirspor var' ve 'Çare sensin Sinan Özeçoğlu' pankartları açıp şehri harekete geçirmek ve Eskişehirspor'un eski başkanlarından olan Sinan Özeçoğlu etrafında birleşilmesini sağlamak için açlık grevine başladı.
Editör: TE Bilisim