'Sıkı hazırlanıyoruz'
Üç maçtır üst üste kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Sonsırma, 'Güçlü takımların yer aldığı bir ligde mücadele ediyoruz. Sezona çok iyi başlamıştık ama son haftalarda takım olarak performansımız düştü. Bunun farkındayız. Antrenmanlarda sıkı çalışıyoruz. Banvit maçıyla birlikte toparlanıp tekrar galibiyet serisi yakalamayı umuyoruz' dedi.

'Ekstra motive ediyor'
Taraftarın desteğinin bu maçta çok önemli olduğuna değinen Sonsırma, 'Tribünlerin dolu olması bizi ekstra motive ediyor. Onların desteğini aldığımız zaman herşey daha iyi oluyor. Bu önemli maçta taraftarımıza ihtiyacımız var' ifadelerini kullandı.

'Banvit kaliteli bir ekip'
Banvit'in oldukça güçlü bir takım olduğuna değinen Sonsırma, 'Ligin ilk yarısında Balıkesir'de oynanan karşılaşmayı kazanmıştık. Ancak o dönem Banvit formsuzdu. Son haftalarda toparlandılar. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'yi yenip kaliteli bir ekip olduklar bir kez daha ispatladılar. Ancak bir de güçlü bir ekibiz ve taraftarımızın desteğiyle maçı kazanıp tekrar çıkışa geçmek istiyoruz' şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim