Ayrılıkları konuşmadı
Kırmızı Şimşekler, TFF 1. Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Side'de tamamlayarak geçtiğimiz gün Eskişehir'e döndü. 10 günlük kampta başarılı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Teknik Direktör Mustafa Özer, yaptığı değerlendirmede, takımda yaşanan ayrılıklar ile ilgili konuşmadı.

Kendi işimize bakıyoruz
Teknik kadro olarak kendi işlerine baktıklarını ve eldeki mevcut kadroyla ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını belirten Özer, 'Kalan ve giden futbolcularla yönetim ilgileniyor. Biz kendi işimize bakıyoruz. 10 günlük kampta elimizde bulunan kadroyla iyi bir hazırlık dönemi geçirdik' şeklinde konuştu.

Elimizden geleni yapacağız
Özer, 'Antrenmanlar ve oynanan 4 özel maçta futbolcularımızı görme fırsatı bulduk. Artık lig için geri sayıma geçtik. Hafta sonu deplasmanda Keçiöerengücü ile ikinci yarıya başlayacağız. Ekibim ve futbolcularımız tamamen bu maça odaklanmış durumda. Yarın, (bugün) tesislerde toplanıp hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Ligin ikinci yarısı çok farklı geçecek. İşimiz oldukça zor. Zoru başarmak için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Birlikte mücadele edeceğiz
Öte yandan Antalya kampından dönen ve tesislerde taraftarların büyük sevgi gösterisi ile karşıladığı teknik adam ve futbolcular, taraftarlar ile de kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Nefer Tribün Lideri Murat Diri ve tesislere gelen taraftarlardan takıma destek isteyen Teknik Direktör Mustafa Özer, 'Bizler ve taraftarlarımız burada. Artık ligin ikinci yarısına hazırız. Hep birlikte bir mücadeleye gireceğiz. İnşallah zoru başaracağız ve takımı ligde bırakacağız' diye konuştu.

Artık biz bize kaldık
Teknik kadro ve futbolcuları kucaklayan ve 'hoş geldiniz' diyen Diri ise, 'Artık biz bize kaldık. Bu sezon takımdan ayrılanlar, gittikleri yerde mutlu olsunlar. Zira bizler yeni bir duruş başlattık. Takımda kalan oyuncularımızla birlikte hikayemiz yeni başlayacak. Birlikte mücadelemize devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim