Acı gerçekler gün yüzünde
Eskişehirspor'da Başkan Sinan Özeçoğlu'nun, Olağanüstü Genel Kurul kararı almasının ardından camiada sular durulmuyor. Uzun yıllardır 'Güven' problemi yaşayan camia Sinan Özeçoğlu'nun geçmiş yıllardaki raporları açıklamasıyla bir kez daha sarsıldı. Borç batağına saplanan takımın ne denli kötü yönetildiği ilk kez rakamlarla gün yüzüne çıktı.

İkinci Kurultay zamanı
Kulübün son yıllarda nasıl borç bataklığına sokulduğu gerçeğinin öğrenilmesinin ardından, Başkan Sinan Özeçoğlu'nun Genel Kurul kararı aldıklarını ve görevi bırakacakları belirtmişti. Bu karar camiayı bir kez daha üzdü. Eskişehirspor taraftarları, şehrin seçilmişleri, atanmışları, oda başkanları, kulübün eski başkan ve yöneticilerinin de davet edileceği 2. Taraftar Kurultayı'nda tüm camiayı bir araya getirecek.

Perşembe günü 19.00'da
Siyah-Kırmızılı kulübünün içinde bulunduğu acı gerçeklerin öğrenilmesi ve Başkan Sinan Özeçoğlu'nun görevi bırakma kararı alması üzerine harekete geçen Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB), 9 Kasım Perşembe akşamı Büyükşehir Belediyesi arkasında bulunan Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salonda saat 19.00'da 2.'si düzenlenecek Taraftar Kurultayı'nı düzenleme kararı aldı.

Tüm camia davetli
ETB Başkanı Murat Diri konuyla ilgili bilgi vererek, 'Eskişehirspor'un belki de son şansı yine büyük taraftardır. Her Eskişehirsporlu şapkasını önüne koymalı ve üzerine düşen sorumluluğun farkına vararak Perşembe 19:00'da Taşbaşı Kırmızı Salonda olmalı.
Hepiniz düşünün Eskişehirspor bugün olmazsa hayatınızda oluşacak boşluğu düşünün. Vicdanı sızlamayan kimse olmaz. İlkini 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz Taraftar Kurultayı'nın ikincisi, Eskişehirspor'un kurtuluşu adına kritik önem taşımaktadır. Bu yüzden şehrimizin yerel yönetimlerine, milletvekillerine, oda başkanlarına, iş adamlarına, eski başkan ve yöneticilerine sesleniyoruz. Herkesi Taraftar Kurultayına davet ediyoruz' dedi.
Editör: TE Bilisim