Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çim-Sa ile yaptığı iş birliğine beton yol uygulamasıyla başladı. Kanlıpınar Mahallesinde bulunan Eskişehir S.S Metal Sanayicileri Geri Dönüşüm Kooperatifi girişindeki ana arterde beton yol çalışması yapan Fen İşleri Ekipleri, bin 200 metre uzunluğunda yaklaşık 10 bin metrekarelik bir alana beton yol uygulaması yaptı.
DEVAM EDECEK
Fen İşleri Ekipleri Odunpazarı Bölgesi'nde ilk kez beton yol çalışması yaparken, yetkililer alt yapısı tamamlanan ana arter ve sokaklarda beton yol çalışmasına devam edileceğini söyledi. Fen İşleri Ekiplerinin çalışmalarını yakından takip eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ekiplerin çalışma yaptığı alana gitti. Ekiplerin çalışmalarını yakından inceleyen Başkan Kurt, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Asfalt malzemesinin yurt dışından ithal edildiğini ifade eden Başkan Kurt, bu nedenle de asfalt malzemesinin ekonomik açıdan büyük bir yük olduğunu belirtti.
UZUN ÖMÜRLÜ
Bu konuda dışa bağımlı olmanın üzücü olduğunu dile getiren Başkan Kurt, 'Beton yol hem uzun ömürlü hem de ekonomik. Beton yol iş gücünden kazandıracak, dışa bağımlılığı da azaltacak. Bu nedenle ekiplerimiz Odunpazarı'nda beton yol uygulamasına devam edecek.' HM
Editör: TE Bilisim