Tramvay trafiğinin yoğun olduğu İsmet İnönü ile İki Eylül Caddelerinde macera peşinde koşan gençler yaptıkları tehlikeli hareketlerle hem kendilerinin hem diğer vatandaşların hayatını hiçe sayıyor. Gerek patenliler gerekse bisikletliler gören vatandaşların da tepkisine neden oluyor.

İsmet İnönü Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan bir tramvayın tamponuna çıkan 3 çocuk, yaptıkları tehlikeli hareketler ile adeta yürekleri ağza getirdi. Ray üzerinde ilerleyen tramvayın arkasından koşarak tutunup, ardından tamponuna çıkan çocuklar, kazaya davetiye çıkararak metrelerce bu şekilde yolculuk yaptı. Yaptıkları tehlikeli yolculuk sırasında, çocuklardan biri dengesini kaybedince, yanında bulunan arkadaşının kapüşonundan sıkıca tutması üzerine düşmekten son anda kurtuldu. Birkaç durak sonra tramvaydan atlayan çocuklar kaçarak gözden kayboldu.

Öte yandan, tramvay içinde yolculuk yapan vatandaşlar ise, asılan çocukları vatmanın göremediğini ve çocukların düşmesi durumunda hesabını kimin vereceğine dair sitem etti. İHA

Editör: TE Bilisim