Eskişehirspor'un ligde verdiği Kurtuluş mücadelesinde üzerlerini düşeni fazlasıyla yapmaya çalışan Vali Güngör Azim Tuna ve Milletvekili Harun Karacan, dün birkez daha Eskişehirspor tesislerine ziyarette bulunarak Eskişehirspor'a moral yüklemeye çalıştı.

TATLI VE ÇİÇEK

Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan misafirler, daha sonra antrenmana gelerek teknik kadro ve futbolcularla buluştu. Vali Tuna ve Milletvekili Karacan, Teknik Direktör Aybaba ve futbolculara başarı dileklerinde bulunarak tatlı ve çiçek hediye ettiler.

VALİ TUNA; TAKIMIN YANINDAYIZ

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Vali Tuna, bu ziyaret vesilesiyle Eskişehirspor'umuza olan inançlarını bir kez daha vurgulamak istediklerini belirterek iyi günde olduğu gibi zor günlerde de takımımızın yanında olduklarını ve olacaklarını söyledi. Kasımpaşa maçında takımımızın en az 1 puanı hak ettiğini düşündüğünü de sözlerine ekleyen Tuna, deplasmana giderek takımını yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkürü borç bildiğini ifade etti. Bursaspor maçı içinde başarılar dileyen Tuna, son olarak Bakanımız, Milletvekillerimiz ve Valilik olarak çalışmalarını sürdüklerini belirterek, sorumluluk hisseden herkesin Eskişehirspor'umuza destek vermesi konusundaki çağrısını yineledi.

KARACAN; TEK BİR ESKİŞEHİRSPOR VAR

Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ise; Tek bir Eskişehirspor olduğunun altını çizdiği konuşmasında, 'Özellikle bu dönemde Eskişehirspor'un yanında olan herkese çok teşekkür ediyorum. Hocamıza ve futbolcularımıza mücadeleleri için teşekkür ediyorum. Eskişehirspor'un yanında olma zamanı bugündür. Seçim zamanında herkes yanında olabilir ama mühim olan bugün Es Es'in yanında olmak gerekiyor. Bu taraftar her zaman bu kulübün yanında. Yeri geldiğinde biz unuttuğumuz zamanlar bile bu taraftar her zaman yanında. Bu kulübe herkesin destek olmak zorundadır. İktidar partisinin milletvekilleri destek veriyor. Kişiler önemli değil, bir tane Eskişehirspor'umuz var. Herkes bu kulübe sahip çıkmalı.

HOŞCAN; KAYBEDİLEN HER PUAN BÜYÜK RİSK

Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan ise, 'Kasımpaşa maçına büyük umutlarla gitmiştik. Taraftarımız bizi orada yalnız bırakmadı. Hatta basındaki arkadaşlarımız dahi tribünlerden maçı izledi ve çok mutlu oldum. Artık Eskişehirspor'da birlik ve beraberliğin iyi yere geldiğini görüyorum. Tek bir şey var bundan sonra kaybedilen her puan bizim için büyük bir risk. Bunun farkındayız. Devre arasında müthiş bir kadro kurduk. İlk yarıyı unuttuk, ikinci yarıda şampiyonluğa oynayan bir takım gibi mücadele edeceğiz. Kardeşlerim, evlatlarım sahada her şeyini veriyor. Şehrin kenetlenmesi lazım. Eskişehir'in artık ikinci vali babası oldu. Yerel yönetimimiz ve iktidar partisi olmak üzere hep birlikte olmalıyız. Bu iş olacak bunun dönüşü yok. Ekonomik olarak daha iyi yerlere geleceğiz. Valimiz ve milletvekillerimizle bu konuları görüşüyorum. Yerel yönetimle de bunları ve şehrin dinamikleriyle daha iyi boyuta getirdiğimiz zaman her şey daha güzel olacak' dedi.


Editör: TE Bilisim